fűtőkészülékhősugárzókályha

Jól befűtünk! – Hősugárzót, na de milyet?

2 Perc olvasási idő
fűtőkészülékhősugárzókályha

Jól befűtünk! – Hősugárzót, na de milyet?

2 Perc olvasási idő

Népszerű hősugárzók | Újra divatban a kályhák! | Elektromos fűtőkészülékek
Az ősz szokásához híven idén is tréfát űz velünk és míg nappal jóformán egy pulcsiban is elvagyunk, addig éjjel már szinte megfagyunk, így előkerülnek a vastag takarók, téli pizsamák és a hősugárzók is – már akinek van ilyen berendezése. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezekben a hónapokban évről-évre megugrik az olcsó, időszakosan használható fűtőberendezések iránti kereslet, így hát mi is körbenéztük egy kicsit a hősugárzók háza táján: vajon mivel tudnak nekünk szolgálni a gyártók?

Meleg szoba és jó könyvek – eBook olvasók >>

Forgófejes…

A kül- és beltérre egyaránt alkalmas Walkover elektromos hősugárzó nem bízza a kellemes hőérzetet a véletlenre. Hatalmas előnye a többi hasonló kivitelű társához képest, hogy forgófejjel rendelkezik, így sokkal egyenletesebben képes a hőt eloszlatni. Három szabályozási fokozaton üzemeltethető, annak függvényében hogy mennyire vagyunk fagyosak és hogy milyen hőfokra szeretnénk a helyiséget felfűteni.

Egyszerű…

Sencor SFH 8010 hősugárzó

A Sencor SFH 8010-es szerkezete talán a piacon a legegyszerűbb hősugárzók közé sorolható, természetesen ára is ezt tükrözi. Egyetlen extrája talán a hideg-meleg levegő funkció, ergo nyáron is adhat némi hűs fuvallatot, egyébként ezeken túl sokkal többet ne várjunk tőle. Tökéletesen és megbízhatóan működik, kicsi, egyszerű, nagyszerű: bedugjuk a 220-ba, beindítjuk, fűt. Maximum egy kisebb szoba hőmérsékletbeli javítására tudjuk ajánlani, nagyobb helyiségek felfűtéséhez mást kell választanunk és ez így van még annak ellenére is, hogy három fokozaton üzemeltethetjük.

Gázos…

Igaz, ami igaz jobbára mindenki az elektromos szerkezeteket részesíti előnyben, pedig alig valamivel többért akár gázpalackról üzemeltethető hősugárzót is találunk a kínálatban. Elsősorban helyi hőtemperálásra alkalmas, így az őszi kerti partik elengedhetetlen kellékévé avanzsálhatja magát, ahol a fagyos vendégek hálát rebegnek majd érte. Az Einhell hősugárzó nem bonyolult, összeszerelése sem igényel nagy szakértelmet, egyszerűen csak egy gázpalackhoz kell csatlakoztatni, beizzítani: megy mint a karikacsapás! A gázos szerkezet kerámia égőfejjel, alumínium hősugárzó házzal és nyomáscsökkentővel is rendelkezik.

Profi…

DeLonghi HVF 3031 hősugárzó

A DeLonghi HVF-3031 névre keresztelt hősugárzója a maga nemében igazi kis profinak mondható, bár ugyanúgy csak három fokozatot tudhat magáénak, mint az olcsóbb változatok. Hogy mégis mi benne a különleges? Többek között hogy szabályozható rajta a szobahőmérséklet és 24 órás időzítővel is ellátták, de említést érdemel még a dupla szigetelése és a biztonsági termosztátja is, továbbá a „lopakodó” mivolta, hiszen szupercsendesen duruzsolja a meleget és nem kell a hangjától fejfájást kapnunk. Mivel nyári ventilátor funkcióval is ellátták, így nyáron is bátran bevethetjük, így mondhatni két legyet ütünk egy csapásra.

Ajánlott bejegyzések
fűtőkészülékhősugárzóősz

Nekünk végképp befűtöttek!

7 Perc olvasási idő
Itt a változékony időjárás, éjjelente és reggelente kimondottan csípős a levegő, ami fűtési szezon kezdetét jelzi. Ez az időszak egyértelműen a költségesebb…
fűtőkészülék

Nem füstöl, falra szerelhető és mégis kandalló, mi az?

3 Perc olvasási idő
Hagyományos, elektromos és biokandallók | Hordozható hősugárzók | Népszerű radiátorok Ti eljátszottatok már a gondolattal, hogy milyen lehet a hosszú téli estéken…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük