játékokkonzol

Játékkonzolok karácsonyra #1: Xbox360 Arcade

1 Perc olvasási idő
játékokkonzol

Játékkonzolok karácsonyra #1: Xbox360 Arcade

1 Perc olvasási idő

Mi a fenét vegyünk karácsonyra? Egy új PC baromi drága, és végülis minden fut a régin, kivéve az új játékokat. Ezért cseréljek? Akkor már inkább legyen egy konzol! Karácsony előtti összeállításunkban elsőként egy belépő szintű csomag, az Xbox360 Arcade kerül terítékre.

Xbox360 Arcade

Hogy miért belépő szint? Természetesen nem a konzol tudása miatt – de ezzel kapcsolatban már úgyis kialakultak a táborok, ki Xbox, ki Playstation, ki pedig Wii-párti (vagy megmaradt PC-s játékosnak persze). A jelzőt itt a csomag összeállítása és az ár miatt írtam, hiszen az Arcade a legkisebb felszereltséggel járó, ám legolcsóbb csomag a Microsoft konzoljából. A Xbox360 Arcade 256MB-os memóriakártyát tartalmaz, tehát külön merevlemezt nem, ám a legtöbb játéknak eleve nem is kell nagy tárhely, hiszen csak a játékállásokat mentik el valahová. Ezen kívül egy kontrollert kapunk a dobozban (igaz, ez vezeték nélküli), és persze a szükséges kábeleket. Ha nem vágyunk hatalmas ajándékcsomagra, benne valami nagy nevű játékkal, meg milliónyi csicsával, akkor az Arcade csomag több, mint ideális.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük