e-könyvtablet pc

Iskolai beruházás

3 Perc olvasási idő
e-könyvtablet pc

Iskolai beruházás

3 Perc olvasási idő

Androidos táblagépek | Népszerű e-book olvasók | Asztali számítógépek az új tanévre
Már csak néhány hét van hátra és újra kezdődik a tanév. Nem számít, hogy a gyerek általános, középiskolába vagy akár egyetemre megy, mert ez az időszak ismét egy megterhelő hónap lesz a szülők pénztárcájára nézve.
Azonban van néhány ötletünk, hogy hosszú távon miként spórolhatnak egy keveset, már ha csemetéik már az egyetem felé tartanak vagy épp az egyetemi padokat koptatják.
Amint a mondás is tartja, befektetés nélkül nincs haszon. Ez éppen igaz az egyetemre is.
Emlékszem, ahogy anyám folyton azon háborgott minden szeptemberben, hogy mennyibe kerülnek a tankönyveim, ám az egyetemen jegyzetekre és tankönyvekre költött pénz, ha utána mernék számolni, sokszorosát adta annak, amit annak idején az általános- és középiskolában költöttünk. Ma már azonban a technika világában élünk. Számtalan jegyzet és tankönyv megtalálható az interneten. Letölthető vagy a saját számítógépre menthető, így nem kell a fénymásolásra költeni.
Ám még mindig ott van annak a kérdése, hogy a laptopot hogyan vigyük magunkkal a villamoson, buszon, vonaton. Miként tanuljunk belőle? Éppen ezért, sokan amit megspórolnak a fénymásoláson, azt elveszítik a nyomtatáson. Lássuk, hogy miként tarthatnánk meg ezt a pénzt a saját és szüleink zsebében?

Tablet

Apple iPad 3 táblagép

Az egyik igen kényelmes megoldás ez a tenyérnyi méretű tablet, amely lényegében ugyanazon feladatok elvégzésére képes, mint a netbookunk, de közben sokkal kevesebb helyet foglal. Igaz, hogy a befektetendő összeg egy ilyen eszköz esetében elég magas. De, ha számba vesszük, hogy milyen sok rétűen használhatjuk és milyen hosszú ezeknek a kis számítógépeknek az élettartama, akkor hosszú távon gyorsan meg fog térülni az áruk.
Ráadául azok, akik nem kedvelik az érintő képernyőt egy beadandó dolgozat írásához, azok viszonylag csekély összegért vehetnek hozzá egy billentyűzetet is, ami már ténylegesen teljes értékű mobilis számítógéppé fogja előléptetni legújabb szerzeményünket. Így tanuljunk orvosnak, ügyvédnek, tanárnak vagy akár művésznek, nem lesz olyan letölthető applikáció, melyet ne szerezhetnénk meg az iPadre, elősegítve tanulmányainkat.

E-book olvasó

Amazon Kindle 4 e-book olvasó

Egykori tapasztalataimból kiindulva minden bölcsész, orvos, joghallgató álma lehet egy ilyen e-book olvasó. Hiszen nem csak könnyű és bárhová magunkkal vihető, de ma már számtalan könyvet fel is tölthetünk egy ilyen olvasóra. Legyen szó éppen a féléves kötelező olvasmányok listájáról vagy akár néhány szórakoztató kötetről, mely kikapcsol a rengeteg tanulás során, egy e-book olvasó ma már bármely diák számára hasznos, tanulást segítő eszköz a középiskolától fogva.
Emellett ez az eszköz ma már könnyebben megfizethető, mint egy kézi számítógép, de még az egyetem befejezése után is használható, ellentétben a kinyomtatott jegyzetekkel.
Éveken át megfér a hátizsákban, retikülben, bőröndben és utazótáskában egyaránt. Nem számít, hogy épp a nyári szünetet töltjük vagy vizsgákra készülünk, esetleg csak lefekvés előtt olvasnánk, ez az eszköz mindenkor könnyű és egyszerű módját jelenti annak, hogy szélesítsük ismereteinket a világról.
Ráadásul, ha mi is a tudatos és környezetbarát életet választjuk, akkor az e-könyvek nem csak több ezer forintot fognak nekünk spórolni, de a nyomtatott könyvek helyett választott elektronikus példányok, szép erdőket is fognak megkímélni a kivágástól.
Ezek után már csak arra kell majd vigyázni, nehogy a család idősebb tagjai szemet vessenek legújabb tanulmányi eszközeinkre.

Hasznos dolgok egyetemistáknak!

Asus EeePC 1015BX-WHI043W netbook Asus EeePC 1015BX-WHI043W netbook legjobb ajánlat (netbookok széles választéka)
HP LaserJet P1102 nyomtató HP LaserJet P1102 nyomtató legjobb ajánlat (még több lézernyomtató)
Western Digital Elements Desktop 1 TB külső merevlemez Western Digital Elements Desktop 1 TB külső merevlemez legjobb ajánlat (további külső merevlemezek)

Ajánlott bejegyzések
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
tablet pc

Hogyan segítheti a tablet a gyermek fejlődését?

1 Perc olvasási idő
Tabletek kedvező áron | Androidos tabletek | Kis képernyős táblagépek A gyermekeknek szóló laptopok és mobilok hosszú évek óta létező termékek, ezért…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük