Interjú Muri Enikővel a húsvétról és a takarításról

20120413-murieniko-olcsobbat-hu-01

Háztartási gépek széles választéka | A legnépszerűbb takarítóeszközök | Tisztítószerek olcsón

Felkérések, fellépések sorozata, a rajongók imádata, csillogó díszletek, ruhák, fotózások – azt gondolnánk, egy fiatal lánynak ez könnyen a fejébe száll. De nem Muri Enikőnek. A 2011-es X Faktor legjobb énekesnője egy kedves, közvetlen teremtés, talán éppen ezért is szeretjük őt ennyire. Életében először él egyedül, kíváncsi voltam, milyen számára most az ünnep.

Enikő: A húsvétjaim mindig, most is a családdal telnek. Az ünnepek nagyon fontosak. Mi egy összetartó család vagyunk, és nem csak apára, anyára gondolok, hanem a nagyszülőkre, unokatestvérekre is. Ezek a napok még inkább összehoznak minket, ilyenkor többet vagyunk együtt. Mi csajok pletyizünk, a pasik beszélnek a meccsről, a Forma-1-ről, sportról. Tudod, mint az amerikai filmekben: összegyűlik az egész família, és mindent kitárgyalunk. Az egész feltölt és kikapcsol. Nagyon szeretem őket, sokat tanultam tőlük az X Faktor előtt, alatt és után is.

Maya: Vannak húsvéti hagyományaitok?

Enikő: Mindig adunk apukámnak tojást, és mikor ezen a kis ceremónián túl vagyunk, megyünk a nagymamákhoz. Ez a húsvét más, mint az eddigiek, mert édesapám anyukája meghalt, úgyhogy szerintem nincs nagy dínom-dánom. Tudod, közös ebéd, és olyan jó kedvű beszélgetések, mint általában szoktak.

Maya: Egyébként hogyan szoktatok készülni? Csináltok ’húsvéti nagytakarítást’?

Enikő: Persze, szoktunk, de az ünnep hetében már nem csinálunk semmit. Olyankor már nem állunk neki ablakot pucolni, meg ilyenek, mindent megcsinálunk korábban.

Maya: Van olyan háztartási gép, ami nélkül már nem tudod elképzelni az életed?

Enikő: A porszívó. Végre én is beszereztem egyet a saját lakásomba, és imádom. Jó, nem mondom azt, hogy takarítás mániás vagyok, de a porszívót nagyon szeretem.

Maya: Van olyan elektronikai márka, amihez ragaszkodsz?

Enikő: Szerintem ehhez még túl fiatal vagyok, még biztosan kell egy pár év, mire kialakul bennem, hogy szerintem melyik a legjobb. Egyelőre még teljesen mindegy, az a lényeg, hogy mossa ki rendesen a ruhát, felszedje a port. Ha például telefont veszek, az a fontos, hogy minimum legyen rajta wifi, navigáció, tudjak rajta e-mailezni, de nagyon fontos az is, hogy minél olcsóbb legyen, mert olcsón is lehet jó termékeket venni. A mostani telefonom is egy igen jó vétel volt.

  • muri enikő

    muri enikő szerenék találkozni veled a teszkónál apadon

XML error: > required at line 27