hardverhtctelefonwindows phone 7

HTC 7 Mozart mobiltelefon – Wolfgang Amadeus újra muzsikál

Ha valaki, akkor a HTC tökéletesen lovagolja meg a még egyelőre mérsékelt sikernek örvendő Windows Phone 7-őrületet. Bár a Microsoft új operációs rendszere meggyőzte a kritikusokat, az áttörésre még várni kell, a közönségnek szüksége van még néhány telefonra, amelyik az új szoftverrel érkezik. A HTC Mozart művésznevet viselő modellje ízelítőnek tökéletesen megfelel.

HTC 7 Mozart mobiltelefon - olcsobbat.hu

A Mozart külsejét nem érheti panasz, a HTC tervezői hozták a szokásos formájukat: a telefont elől egy 3,7 hüvelykes kijelző borítja, amely WVGA-felbontásra, vagyis 800×480 pixel megjelenítésére képes. Ahogy a Windows Phone 7-es telefonok mindegyikén, úgy ezen a készüléken is három darab érintésérzékeny gomb kapott helyett képernyő alatt: az egyik a Start gomb, míg a másik kettő a visszaugrást és a keresést segíti a menüben. A telefon oldalán találhatók a hangerő-szabályozók, és a fényképező kioldó gombja, illetve itt található a micro-USB-csatlakozó is. A bekapcsológombot és a fülhallgató-aljzatot a felül helyezték el.

A telefont egy 1 Ghz-es Snapdragon processzor hajtja 576MB RAM társaságában, míg az adatainkat az 512 megabájtnyi belső memórián tárolhatjuk. Lesz is mit, mert a készülék 8 megapixeles, Xenon vakuval ellátott kamerája bőven nyújt lehetőséget fotózásra és videózásra – mozgóképeket akár 720p-s felbontásban is készíthetünk, és autofókusz is van, biztos, ami biztos. A HTC hálózati töltőt, USB-kábelt és headsetet mellékel a telefon mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.