háztartás

Bízd másra a piszkos munkát!

3 Perc olvasási idő
háztartás

Bízd másra a piszkos munkát!

3 Perc olvasási idő

Energiatakarékos mosogatógépek | Beépíthető mosogatógépek | Mosogatógépek nagy családoknak
Tegye fel a kezét mindenki a monitorok előtt, aki szeret mosogatni! Valószínűleg igen kevés emberi felső végtag lendült a magasba, hiszen a háztartás sarkalatos pontjáról van szó. Bár közel sem mondhatni, hogy nagy a családunk, mégis néha olyan érzése van az embernek, mintha százfejű sárkányokkal élne együtt, ráadásul ennél a sárkánynál mindegyik fej külön pohárból szeret inni. Barátok között is minimum egy óra a napi mosogatási idő, amit ha jobban belegondol az ember akár olvasgatással is tölthetnénk…

TOP 20 mosogatógép: hasonlítsd össze őket! >>


A mosogatógép a háziasszony egyik legkedvesebb barátja, így aztán ha valaki egyszer rákapott a használatára, többet nem szeretné már nélkülözni. A mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat, percekre redukálja és a koszos edények suvickolásának is búcsút inthetünk. Azt már tudjuk, hogy a mosogatógéppel könnyebb az életünk, de hogy mire kell ügyelni egy ilyen szerkezet vásárlásánál? Ez már fogósabb kérdés, úgyhogy szakavatott fórumozók tanácsait összegyűjtve néhány hasznos észrevételt veletek is megosztunk!

Az ár mindig fontos szerepet játszik a háztartási gépek vásárlásánál, csakúgy mint az energiatakarékosság. Sok esetben jobban megéri az, ha az üzletben átvizsgált és kiválasztott terméket egy webshopból rendeli meg az ember, így akár néhol 10-20 ezer forintot is spórolhat, ráadásul a nagyobb érték miatt, általában ilyenkor már a házhoz szállítás is ingyenes.

Mire figyelj mosogatógép vásárláskor? >>

Akinek nem annyira fontos, hogy esztétikailag is toppon legyen a gépezet, úgy szabadon álló, szépséghibás, vagy csomagsérült mosogatógépet már olcsóbban is vásárolhat. A kérdés persze felvetődik, hogy nem érdemes-e kicsivel többet rászánni és teljes értékű, kívül, belül tökéletes szerkezetet vásárolni? Elvégre hosszú évekig fog még a család szolgálatában állni…
Mivel kíváncsiak voltunk rá, hogy vajon milyen követelményeik vannak az embereknek egy mosogatógéppel szemben, így megkérdeztünk jópár ismerősünket, az eredményen pedig már meg se lepődünk, hiszen az első amit kilencven százalékban mondtak az „olcsó legyen és sokáig bírja” dolog volt. A pénztárcaszűkét megértjük, a másik dologhoz pedig egyébiránt nagyban hozzájárul a tulajdonos is. Ha az edényeket a mosogatógépbe helyezés előtt egy kicsit leöblítik, illetőleg nem három napos odaszáradt ételmaradékkal teszik be mosásra, akkor nagyban megnövelhető a gép élettartama.
Azon túl, hogy nem árt halk és hatékony gépet vásárolni, jól jöhet a késleltetett inditás funkciója is, így bármikor programozhatóan elindítható a program. Kényelmes és egészen személyre szabható, gyakorlatilag az éjszaka közepén is elindul a mosogatás,ha úgy akarjuk.
A Multitab funkció talán még sokaknak semmit nem mond, pedig igen hasznos dologgal állunk szemben, ami a tisztítás folyamatát leegyszerűsíti.  A mosogatás egyes fázisaihoz ugyan különböző anyagok és mosogatószerek szükségesek, azonban ma már ezek akár egyetlen mosogatógép tablettában is megtalálhatók, amit a Multitab funkcióval lehet alkalmazni. Az okos kis program megállítja az öblítőszer és a só külön beáramlását, ezáltal tökéletes végeredményt produkál.
Aki most tervezi egy mosogatógép beszerzését, érdemes lesz ezekre a tudnivalókra is odafigyelni, hiszen hosszú távon sok múlhat azon, hogy milyen gép kerül beszerelésre a konyhába. Válasszatok okosan!

Ajánlott bejegyzések
energiatakarékosháztartásizzó

Forrón izzó téma az energiatakarékosság

3 Perc olvasási idő
Energiatakarékos izzók | LED izzók | Minden, ami világítás A hagyományos izzókat halálra ítélték – persze nem most, hanem három évvel ezelőtt,…
háztartásvasaló

Ruha ránctalanítás

3 Perc olvasási idő
Kerámia talpas vasalók | Steam Glide gőzölős vasalók | Még több vasaló Nem szeretjük a ráncokat, se a bőrünkön, se a ruhán….
háztartáshúsdaráló

Disznóvágás, jó eszközök - „Lesz ugye hurka az asztalon?”

3 Perc olvasási idő
Elektromos húsdarálók | Nagy teljesítményű darálók Ha nem is egyöntetűen kezdjük el dúdolni az egykor jobb időket megélt Tekknő zenekar slágerét, azért…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük