háztartáshúsdaráló

Disznóvágás, jó eszközök – „Lesz ugye hurka az asztalon?”

3 Perc olvasási idő
háztartáshúsdaráló

Disznóvágás, jó eszközök – „Lesz ugye hurka az asztalon?”

3 Perc olvasási idő

Elektromos húsdarálók | Nagy teljesítményű darálók
Ha nem is egyöntetűen kezdjük el dúdolni az egykor jobb időket megélt Tekknő zenekar slágerét, azért itt-ott még időnként felcsendül a falusi hangulatot idéző Discotor, ami bármennyire is abszurdnak hangzik, bizony jócskán tartalmaz igazságot.

Három népszerű termék:

Dyras MGR-808ST B húsdaráló Dyras MGR-808ST B húsdaráló Tovább>>
AEG FW 5549 húsdaráló AEG FW 5549 húsdaráló Tovább >>
 Gorenje MG 2000 S húsdaráló Tovább >>

 
De lássuk csak, mulatós hangulaton kívül mi kell még egy disznóvágáshoz? Egy igencsak meghízott sertés mindenképpen, de nem árt a konyhát is jól felszerelni, hiszen ha van éles kés, jól működő kolbász- és hurkatöltő, illetőleg egy kiváló húsdaráló máris fél sikerünk van. Az utóbbi darabból ajánlunk is neked néhányat, íme!

Egyszerű, gyors, tökéletes

Abban mindenki egyetérthet velem, hogy a legolcsóbb húsdaráló még mindig az, melyet kézi erővel és tekerentyűvel szereltek fel, viszont ennek a szerkezetnek áldozatául esik az időnk és a kolbászunk ugyanis sokkal hosszabb idő alatt, sokkal mócsingosabb húskészítményt pakolhatunk csak az asztalra, mint amilyet valójában szeretnénk. Ebben az esetben már sokkal jobb beruházásnak bizonyul egy Zelmer 986.80 készülék, mely árfekvésében a középkategóriás darálók közé sorolható. Bár mindössze egy sebességfokozattal kalkulálhatunk, ezzel mégis 1,5 kg hús ledarálására képes percenként, teljesítménye pedig 1500W. A furat átmérőt 2,7 és 8 mm között magunk választhatjuk meg, természetesen attól függően, hogy mennyire finomra darálva szeretjük a kolbász-, illetve hurkatölteléket.
Bemutató videó a Zelmer 986.80 készülékről:

Kicsi, tetszetős, belevaló

Gorenje SIC 400 húsdaráló

  • 2 db aprítókés
  • 1,5 kg / perc kapacitás
  • 400 W teljesítmény

 
A Gorenje SIC400-as darálója első ránézésre apróbb malackák péppé zúzására lehet csak alkalmas, azonban sebességét tekintve erre rá kell cáfolnunk, hiszen szintén 1,5 kg/perccel dolgozik, bár teljesítménye az előző bemutatott nagytesóhoz képest csak 400 W. Egyszerű konyhai húsdarálóként alkalmazva szinte száz százalékosan állítható, hogy megállja a helyét és megbízhatóan fog üzemelni, a dupla aprítókésével pedig tökéletesen fog darálni. Ha nem nagyüzemi kiképzésben részesítjük és megelégszünk az extranélküliséggel, biztos meg fogja állni a helyét, cserébe pedig kárpótoljon mindenkit a dizájnos inox külleme és a formabontó alakja.

Nagy és nagyon profi

Mindenképpen említést kell tennünk a Kenwood MG510-es húsdarálójáról is, hiszen vannak, akik valóban komoly gépezethez szeretnének hozzájutni és nagyobb mennyiségben szeretnének húst darálni. Számukra ideális választás lehet ez a termék, ugyanis extra nagy, fém töltőnyílással rendelkezik és 1600 W teljesítményével igazi profiként darál. Masszív és strapabíró szerkezet, előnyei közé pedig nem csak az sorolható, hogy kolbászkészítő tartozékok is járnak hozzá bónuszként, de az is hogy egyedülálló leégés ellen védett motorral szerelték fel, az meg hogy készülékháza acélból van már csak hab a tortán.
Nézd meg, hogyan kell összeszerelni a Kenwood MG510-et:

Ajánlott bejegyzések
energiatakarékosháztartásizzó

Forrón izzó téma az energiatakarékosság

3 Perc olvasási idő
Energiatakarékos izzók | LED izzók | Minden, ami világítás A hagyományos izzókat halálra ítélték – persze nem most, hanem három évvel ezelőtt,…
háztartásvasaló

Ruha ránctalanítás

3 Perc olvasási idő
Kerámia talpas vasalók | Steam Glide gőzölős vasalók | Még több vasaló Nem szeretjük a ráncokat, se a bőrünkön, se a ruhán….
háztartásszendvics

Szendvicssütés magas (hő)fokon!

2 Perc olvasási idő
Szendvics-sütők ragadásmentes felülettel | Gofrisütők az édesszájúaknak Addig nem tudtam mit jelent egy konyhában a melegszendvicssütő jelenléte, amíg nem kaptam egyet ajándékba….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük