benqhardvermonitor

BenQ EW2420 monitor – a következő generáció

Bár a BenQ EW2420 első ránézésre semmiben nem különbözik egy átlagos LED háttérvilágítást kapó monitortól, az új modell valójában ennél fontosabb szerepet tölt be, ugyanis az egyik első készülékről beszélünk, amelyik A-MVA panelt kapott. Az MVA technológiára épülő technológia révén nem csak nagyobb látószöghöz, de szebb színekhez és jobb kontrasztarányhoz juthatunk hozzá, mintha egy TN panelt néznénk.

BenQ EW2420 monitor - olcsobbat.hu

Az EW2420 egyik legnagyobb előnye éppen ezért, hogy relatíve olcsónak mondható, a 24 hüvelykes monitorok között jó áron biztosít viszonylag szép képet a felhasználók számára. Átlagos kialakítással bír: fekete alvázat és fényezett, egy hüvelyk vastagságú kávát kapott, a monitor maga egy ovális talpon áll, melynek hátuljába rejthetjük el a készülékbe futó kábeleket. Az EW2420 a legvastagabb pontján – a csatlakozóknál és a ventillátornál – is 1,25 hüvelyk távolságra türemkedik ki hátul, míg az asztal felett 3 hüvelykre helyezkedik el a panel.

A monitoron két darab HDMI-csatlakozó kapott helyet, de találunk egy VGA-, egy DVI-, két USB-, valamint egy hangszórókimenetet is. A könnyebb hozzáférhetőség jegyében a baloldalon is találunk két darab USB-aljzatot, illetve ide is bedughatunk egy fülhallgatót. Az OSD gombjai – melyek a divattal ellentétben hardvergombok – jobboldalt helyezkednek el: öt vezérlőt találunk, ezeket függőlegesen szórták szét a tervezők. Az EW2420 több előre beállított móddal – játék, film, fotó és hasonlók – rendelkezik, illetve van egy energiatakarékos üzemmód, ami a világosságon csökkent a jobb fogyasztás érdekében. A monitor 16:9 képarányú képet jelenít meg, legfeljebb 1920×1080 pixel felbontásban.

BenQ EW2420 monitor árak, ajánlatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.