asushardvermédialejátszómotorolatelefon

Asus O!Play HD2 médiamegosztó – a médiadoboz

Már a blog keretein belül is foglalkoztunk az Asus egyik O!Play médiamegosztójával, s már akkor sem panaszkodhattunk a termékre. Nincs ez másképpen a HD2-vel sem, amely bár külsőre kissé retro hangulatot áraszt magából, lényegében egy nagyon is korszerű, funkciógazdag eszközzel van dolgunk. A HD2 ráadásul kifejezetten jó vételnek számít ilyen áron – lássuk miért!

Asus O!Play HD2 médiamegosztó - olcsobbat.hu

A fekete dobozon elől világoskék csík fut végig, felette találhatók a memóriakártya-bemenetek (a CF, az SD, az MMC, az MS és az MS Duo kártyák támogatottak), illetve itt helyezkedik el az eSATA csatlakozó és az egyik USB csatoló is. Örömhír, hogy a HD2 már a harmadik generációs USB-t is támogatja, ami jól jöhet nagyobb médiafájlok átjátszásakor – és különben is: az Asus megjelölése szerint ez volt akkoriban az első médiamegosztó, amelyet 3.0-s USB-aljzattal is felszerelték. Van HDMI-csatlakozó is (a rendszer zökkenőmentesen játssza le az 1080p felbontású anyagokat), illetve nem maradtak ki az optikai hang kimenetek sem.

A HD2 első blikkre nagyon könnyűnek tűnik, ami nem véletlen: a doboz a szokásosnál nagyobb méretű, ugyanis egy 3,5 hüvelykes merevlemezt is beleszerelhetünk, amivel gyakorlatilag számtalan más funkciót is be tud tölteni az eszköz, például szerverként is használhatjuk. Az eszköz egyébként számtalan formátumot támogat: hangok terén nem okoz nehézséget neki az OGG, az AIFF, a FLAC, az MP3, a WAV és az AAC sem, videók esetében pedig megbirkózik az MPEG1/2/4, a H.264 és a VC-1 formátumokkal is.

Asus O!Play HD2 médiamegosztó árak, ajánlatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.