4+1 ajándéktipp húsvétra

20111030-nokia-lumia710-mobiltelefon-olcsobbat-hu-03

Gyerekjátékok széles választéka | Játékkonzolok hozzáférhető áron | Ajándékok a család nőtagjainak

A húsvéti bevásárló listán a tojás és a sonka mellett mindenképpen szerepel valami apróság, cheap levitra buy online ami olykor nem is apró figyelmesség, hanem hatalmas ajándék. Pénztárcabarát ötletek!

Mire fel ez az Angry Birds-mánia?

20120402-angrybirds-olcsobbat-hu-01uj

Angry Birds minden mennyiségben | A legnépszerűbb videojátékok | Okostelefonok a játékhoz

Angry Birds. Valószínűleg sokan belefutottak már ebbe a címbe még akkor is, ha nem annyira jártasak a techhírekben, azon belül pedig a videojátékok világában. Nem véletlen. Az Angry Birds ma már pont olyan márka, mint az Adidas vagy a Coca-Cola, egy jól hangzó brand, amit a lehető legtöbben igyekeznek meglovagolni. Talán a finn Rovio Entertainment sem gondolta, hogy mibe uk propecia sales nyúl bele, mikor összerakta fejtörőkkel tarkított ügyességi játékát. Az Angry by levitra price Birds 2009 decembere óta hódít, azóta több mint 700 millió alkalommal töltötték le az egyes verzióit.

LG Optimus Vu – újabb „se nem mobil, se nem tablet”

20120330-lg-optimusvu-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A legnépszerűbb mobiltelefonok | Közkedvelt tabletek | A stílus előfutára: Samsung Galaxy Note

A Dellnél még nem egészen tudtuk hova tenni, a Samsungnál elfogadtuk, mert úgy tűnt: a dél-koreaiak azért csináltak ilyet, mert megtehetik. Mostanra pedig nagyon úgy fest, hogy az öthüvelykes, „se nem tablet, se nem mobiltelefon” kütyükből külön termékkategória válhat, ahogy egyébként ezt már a Samsung is igyekezett tudatosítani az emberekkel a Galaxy Note-tal – talán éppen ez az oka, hogy utóbbi nem hasalt akkorát a kasszáknál, mint a Dell Streak, sőt ahhoz képest kifejezetten sikeres lett. Most itt a legújabb trónkövetelő, a változatosság kedvéért szintén Dél-Koreából, az LG a Mobile online order propecia World Congress falain belül mutatta be az Optimus Vu-t.

Asus PadFone – mobil, tablet és netbook egy termékben

20120320-asus-padfone-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A legnépszerűbb mobiltelefonok | A legjobb tablet PC-k | További formabontó Asus-termékek

Izgalmas termékkel rukkolt elő az Asus a barcelonai Mobile World Congressen, igaz, a PadFone bejelentése nem mondható túl frissnek, elvégre a gyártó már tavaly bemutatta az új kütyüt. A második premier előnye viszont kétségtelen: nyilvánvalóan eddig tartott az Asus számára, míg a PadFone „három az egyben” koncepciója letisztult, és végre konkrétumokat is megtudhattunk a fejlesztésről. De mit is jelent buy levitra online viagra ez az új koncepció? Nemes egyszerűséggel az utóbbi idők egyik legérdekesebb, és legnagyobb jövő előtt álló ötletét.

Nokia Lumia 900 mobiltelefon – a finnek folytatják

20120313-nokia-lumia900-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A legkedveltebb mobiltelefonok | Okostelefonok hozzáférhető áron | Korábbi Nokia Lumia-modellek

Ha egyszer a szekér beindul… Rendben, konkretizáljuk: egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy a Nokia Windows Phone operációs rendszerrel szállított okostelefonjai mekkora sikernek örvendenek, de az már biztos, hogy a finn gyártó feltette rájuk az életét, és ontja magából az új Lumia-készülékeket. A Nokia Lumia 900 a januári Consumer Electronics Show falain belül mutatkozott be először, a készülék nemcsak a Lumia 800 közvetlen utódja, ha úgy tetszik, felfrissült változata lesz, de több szempontból rá is ver a tavaly bejelentett modellre.

Kommunikáció bárhol-bármikor

20111215-motorola-defy-mobiltelefon-olcsobbat-hu-02

A legkedveltebb mobiltelefonok | Okostelefonok hozzáférhető áron | A legújabb mobilok választéka

A technika egyik csodája, hogy képes családokat, barátokat és szeretőket a világ legkülönbözőbb pontjain is összekötni. Nem számít, hogy éppen hol vagyunk egy szó erejéig vagy akár videón keresztül bármikor láthatjuk azokat, akik a legfontosabbak a számunkra.