háztartás

Fagyás

3 Perc olvasási idő
háztartás

Fagyás

3 Perc olvasási idő

Nem, nem adom fel, csakazértse. Napok óta fogalmazódik bennem az ötlet, hogy a hősugárzókról kellene egy írni bejegyzést, tekintve hogy az időjárás megőrült, ahogy meglátta a naptárban, hogy ősz van, a sivatagi forróságból azonnal átváltott ködös-nyálkás angliai stílusba. Ennek megfelelően hideg van, és én már az összes ellenszert kipróbáltam, takarót tekertem magam köré, írtam a vízforralókról és a teázásról, csináltam fekvőtámaszokat, de mit sem ér, továbbra is fázom. Be kellene szerezni egy hősugárzót, vagy legalább írni róluk, de nem adom fel, legyen az időjárás a gyengébb, változzon meg ő. Sőt! Továbbmegyek, és direkt hideg dolgokat fogok ma ajánlani, majd meglátják, hogy engem nem lehet megijeszteni holmi esővel, meg 16-17 fokokkal. Úgyhogy nézzük is a hűtőszekrényeket. Jó nagyokat lehetőleg.

Egyébként egyszer valamelyik sorozatban, talán a Vészhelyzetben sütötte el az egyik női szereplő azt a közhelyt, hogy a férfiakat csak három dolog érdekli, a nők, az evés, és a tévé. Aztán többé-kevésbé szöveghűen hozzátette azt, hogy „Beépített plazmatévés hűtőszekrény már létezik. Ha feltalálják azt, amin p… is van, meg vagyunk lőve.” Nos, őt és emiatt esetleg aggódó nőtársait innen nyugtatnám meg: ilyen hűtő nem létezik, vagy legalábbis nálunk még nem kapható.

Sharp SJ-P47BNE2

Ellenben luxus hűtőszekrény az van, például ez a Sharp modell. Egy 285 literes hűtő és egy 99 literes fagyasztórésszel rendelkező óriás, edzettüveg polcokkal, amik 100kg-ig bírják a terhelést. És okos is, a No Frost technológiának köszonhetően kívülről nem jelegi össze a fagyasztóba tett dolgokat, így azok nem ragadnak össze, viszont a fagyasztóban akár szupergyorsan is tud fagyasztani, természetesen szupergyors fagyasztórekesze segítségével. B energiaosztályba tartozik, dupla ventilátorral keringeti és tisztítja a belső levegőt, és a penész lerakódását is meggátolja. Mármint nem a benne felejtett kéthetes makarónin, hanem a hűtő belső borításán.

LG GR-B207TLQA

Egy még nagyobb példány az LG-től, 346 liter hűtő és 178 liter fagyasztó űrtartalommal, szintén jegesedésmentes technológiával. Öt hőmérsékletérzékelőjével biztosan tudja szabályozni a belső hideget, amit kívül egy LED-en is kijelez. Szól, ha nyitvahagytuk az ajtót, amit akár jobbról akár balról nyithatunk (attól függően persze, hogy hogy szereltük fel), és nem csak a penésztől, de mindenféle csúnya baktériumtól is megvéd antibakteriális ajtószigetelése és belsőrésze által. Külön rekesz található benne a zöldségek frissentartására, és szuper halk. Ő már az A energiaosztályba tartozik.

Samsung RS20CRSV

És még egy hűtő, egy Samsung, side-by-side, azaz kétirányba nyíló ajtókkal, menő krómozott acél kinézetű külsővel. Külön erre a célra kialakított polccal boros, vagy bármilyen más palackok számára, a többi polc pedig teleszkópos edzett üveg. Összesen 510 literes kapacitású, ebből a mélyhűtő 194 liter, a másikat pedig számolják ki. Szintén szól ha nyitva felejtettük az ajtót, és beépített extra könnyen kezelhető jégkockakészítője is van. A mélyhűtőrész nagy páratartalmú fiókokkal rendelkezik zöldség, gyümölcs, friss hús és hal tárolására.

Ajánlott bejegyzések
háztartásotthon

Időkibővítő készülékek

19 Perc olvasási idő
Mégis mikor? Biztosan minden családban elhangzik e költői kérdés, amelyre magunk sem tudjuk a választ. Ezt, vagy azt kéne már csinálni, ablakot…
háztartás

Mit is jelent az Eco Bubble, avagy moss okosan és légy környezettudatosabb!

1 Perc olvasási idő
Eco Bubble mosógépek | További energiatakarékos mosógépek >> Régóta keresed a megoldást arra, hogy alacsony hőfokon is hatékonyan moshass? Ha még nem…
háztartáspirítóssütővízforraló

Mit érdemes lecserélni ősszel a háztartásban?

3 Perc olvasási idő
Hajszárítók többféle szűkítővel | Szendvics sütők már 3 100 Ft-tól!  | Multifunkciós konyhai robotgépek Beköszöntött egy új évszak, és az ősz ismét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük