CES 2012: OLED TV-k és high tech kütyük a kiállításról

20120114-ces-osszefoglalo-masodikresz-olcsobbat-hu-01

Consumer Electronics Show – második rész

Show must go on – hadd idézzük sokadikként a Queen örökzöld slágerét, hogy egyszersmind így vezessük fel a Consumer buy levitra cheap online Electronics Show (CES) kapcsán készített kétrészes összefoglalónk befejező darabját. Az előző felvonásban a legújabb és legérdekesebb laptopokról, tabletekről és okostelefonokról esett szó, most pedig egy kicsit a szórakoztatóipari termékek felé vesszük az irányt: szó lesz néhány érdekes tévékészülékről, mutatunk egy-két játékosoknak szánt újdonságot, bónuszként pedig néhány olyan kütyüt mutatunk, amit az érdekes és hasznos, de annyira nem megfizethető kategóriába sorolnánk. Nézzük őket!

A memóriánk sem a régi: kell egy fényképezőgép!

20111210-panasonic-lumixdmcfs16-fenykepezogep-olcsobbat-hu-01

A legszebb emlékeket a fejünkben őrizzük, de azért order cialis online nem árt őket más formában is megörökíteni. Hiszen az emlékek hajlamosak minden pillanatot megszépíteni vagy sokszor szelektálni. Pedig sok vicces, kedves pillanat veszhet kárba, ha csak a memóriánkra hagyatkozunk.

Bemutatkoznak a 3D-ben rögzítő videokamerák

20111130-3d-videokamera-olcsobbat-hu-01

A végeredményt már ismerjük: James Cameron Avatarja óta óriási népszerűségnek örvendenek a 3D-s mozik és filmek, a térbeli megjelenítés pedig az otthoni technológiát is maga alá hajtja – ma már a videojátékok, a fényképezőgépek, sőt az okostelefonok is csatába küldik a 3D-t, és akkor a tévékről, Blu-ray lejátszókról még nem is szóltunk. Az odáig rendben van, hogy mi magunk vásárolhatunk 3D-s tartalmakat, de vajon készíthetünk-e ilyet otthon? Nem is lenne rossz: térben megnézni a családi nyaralást, újra ott lenni a tengerparton, de karácsonykor, a fenyőfa felállításakor is jobb összehasonlítási alapunk lenne – csak betöltjük a videót, és az is látszik majd, mennyire volt ferde, merre dőlt a karácsonyfánk. Most három olyan kamerát mutatunk, ami képes 3D-felvételek készítésére, de persze nem szeretnénk senkit álltatni: ezek a kütyük egyáltalán nem olcsók még akkor sem, ha nem a legfrissebb modellekről van szó – ilyen kamerában tényleg akkor érdemes gondolkodni, ha már megvan a 3D-s tévénk, és az egész családnak jut hozzá szemüveg!

Panasonic Lumix DMC-G3 fényképező – kezelhető csodamasina

20110513-panasonic-lumixdmcg3-fenykepezo-olcsobbat-hu-01

A Panasonic legújabb tükörreflexes fényképezője kiváló darab lehet félprofi fotósok számára, azoknak a felhasználóknak, akik nem csak szívesen kattintgatnak a géppel, de komolyabban is érdekli őket a fényképezés művészete. A Lumix levitra no prescription DMC-G3 nem csak kényelmes, de könnyen is kezelhető, számos automata funkcióval felvértezték, emellett az általa készített képek és videók minőségére sem lehet panaszunk.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 hangfal – a svájci remek

20110309_logitech_surroundsoundspeakersz906_hangfal_olcsobbat-hu-01

A svájci Logitech ezúttal sem cicomázott sokat, a minap bejelentette a legújabb hangfalszettjét, a kissé beszédes elnevezésű Surround Sound Speakers Z906-ot. Tény, hogy a várhatóan még márciusban megjelenő rendszer nem tartozik a legolcsóbb darabok közé a maga 350 dolláros árával, viszont aki ad a hangminőségre, hajlandó lesz egy picivel többet áldozni a Z906-ra.

Panasonic Lumix DMC-LX5 fényképező – nem (csak) kezdőknek való

20101204-panasonic-lumixdmclx5-fenykepezo-olcsobbat-hu-01

Külsőre a klasszikus fényképezőgépekre emlékeztet a Panasonic Lumix DMC-LX5: a szögletes formatervezés a régi idők gépeinek vázát idézi, de nem mehetünk el szó nélkül a felpattanó vaku és a különálló, letekerhető lencsevédő mellett sem. Ha elsőre látjuk a gépet, szinte biztosan megkérdezzük, hogy milyen film kell bele, pedig a DMC-LX5 digitális fényképező, mégpedig a jobbik fajtából.