billentyűzethardverlogitechvezeték nélküli

Logitech K800 billentyűzet – legyen világosság!

Ó, Svájc! A legjobb csokoládék, karórák otthona, és persze a Logitech-é, amely hosszú esztendők óta rukkol elő jobbnál-jobb számítógépes kiegészítőkkel, így többek között billentyűzetekkel is. A K800 a két éve megjelent Illuminated Keyboard utódja, s amellett, hogy megőrizte annak minden pozitív tulajdonságát, még fejlődést is fel tud mutatni.

Logitech K800 billentyűzet - olcsobbat.hu

Kinézetre ugyan nem különb más klaviatúráknál a K800, fekete színe, átlagos kialakítása azonban nem hagy kívánnivalót maga után: letisztult, nincsen túl csicsázva, sőt a PerfectStroke dizájn garantálja a puha és kényelmes leütést, ami – nem kell ecsetelni – hosszú és fárasztó gépelés közben kifizetődő tud lenni. A Logitech más kiegészítőivel szemben a K800-on kijelző és extra gombok nem kaptak helyet (igaz, az F-billentyűk rábírhatók extra funkciókra), így az nem is ígérkezik túl érdekfeszítőnek első látásra – de ne dőljünk be! Ez csak altatás, a másodikra mindenképpen érdekes lesz, főleg akkor, ha lekapcsoljuk a villanyt.

Sokszor éjszaka is dolgozni kell, a játékosok pedig csak ilyenkor jönnek lendületbe igazán, ezért a lámpa égetése helyett jól jöhet, hogy a K800 maga is háttérvilágítással rendelkezik, akár csak az elődje. Ez esetben a billentyűk alól kiáradó fény ki- és bekapcsolható, az erőssége pedig állítható. Ha nem vagyunk gépnél, a világítás automatikusan megszűnik, ha pedig a kezünkkel közelítünk felé, akkor visszakapcsol. Mindez a jótékony hatással van az egyébként vezeték nélküli eszköz akkumulátorára is, igaz, a gyártó mellékeli a micro-USB-n is tölthető energiaforrást – a hivatalos leírás 10 napos üzemidőt ígér egy feltöltéssel. Fontos! A K800 angol billentyűkiosztást használ, ezt mindenképpen vegyük figyelembe vásárlás előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.