Nyomtatót otthonra! Na, de milyet?

Fiatal nő nyomtat az irodában

Színes nyomtatók | Lézernyomtatók | Tintasugaras nyomtatók

A lazulós, nyári vakációzós és kánikulai melegben dolgozós hónapok után, szinte minden ember életében beindul a hajtós időszak. A cégek gőzerővel kezdenek újból munkába és bizony sokszor nem csak a munkahelyen, hanem otthon is neki kell ülni a dolognak és serényen ütni a vasat, amíg meleg. Ilyen esetekben persze elkél, ha otthon is van egy jó nyomtató, esetenként scanner, amit természetesen nem csak a hivatali teendők alkalmával, de a családi ügyes bajos dolgok intézése során is használatba veszünk.

Top 20 nyomtató: hasonlítsd össze őket! >>

HP TopShot LaserJet Pro M275 nyomtató – minden tárggyal elbánik

20110913-hp-topshotlaserjetprom275-nyomtato-olcsobbat-hu-01

Csak úgy halmozza a hangzatosabbnál-hangzatosabb jelzőket a HP az új multifunkciós nyomtatójának nevében, talán nem jogtalanul: a lézeres készülék a gyártó első modellje, ami képes háromdimenziós tárgyak bescannelésére, és emellett természetesen fénymásolásra és nyomtatásra is kiválóan alkalmas. A letölthető alkalmazások sokasága segít bennünket a feladataink elvégzésében, a nyomtatáshoz akár a PC-nket sem kell bekapcsolnunk!

Canon Pixma MG8220 nyomtató – bárhonnan nyomtathatunk

20110830-canon-pixmamg8220-nyomtato-olcsobbat-hu-01

A múlt héten a Canon bemutatta a legújabb nyomtatóit, s bár a Pixma MG8220 és a Pixma MG6220 ugyanazt az irányvonalat képviselik, mi mégis inkább az előbbit, a több funkcióval bíró nagytestvért vesézzük ki. Az új modell legfőbb érdekessége, hogy Wi-Fi-adapterrel is felszerelték, és a különféle alkalmazások révén gyakorlatilag bármilyen forrásból nyomtathatunk. A nyomtató ráadásul gyönyörűen néz ki, és ami még fontosabb: megfizethető áron kerül forgalomba.

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó – ide sem kell szemüveg

20110629-gadmei-p83-pmp-olcsobbat-hu-01

Hordozható kütyük is kaphatnak 3D-s kijelzőt, ám ez esetben a gyártónak célszerű olyan technológiával előrukkolnia, amely esetében a térbeli hatáshoz nincs szükség különleges szemüvegre – ezt még a 3D-s nagyöreg, a Sony is elismeri. A Gadmei legújabb hordozható médialejátszója ilyen eszköz lesz: LED háttérvilágítású panele 3D-s megjelenítésre is képes, és azt szemüveg nélkül is élvezhetjük.

HP Officejet 100 Mobile nyomtató – mobilizált nyomtatás

20110527-hp-officejet100mobile-nyomtato-olcsobbat-hu-01

Újabb hordozható nyomtatóval rukkolt elő a HP, és míg az Officejet H470 mérsékelt teljesítményt produkált, addig az Officejet 100 Mobile meglehetősen szépen teljesít. Rendben: árban talán kicsit elszállt a gyártó (tény, hogy ennyiért komolyabb asztali gépeket találni), de ebben a kategóriában kevés alternatíva között válogathatunk, úgyhogy érdemes megfontolni a beszerzését.

LG Optimus Black mobiltelefon – az ideális androidos készülék?

20110516-lg-optimusblack-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

Májustól az LG fokozatosan piacra küldi legújabb mobiltelefonját, az egyszerűen csak „B” kódnéven fejlesztett Optimus Blacket. Hozzánk várhatóan június közepén fog befutni a készülék, addig viszont nem árt felkészülni, hogy mire számíthatunk: valóban ez lesz az ideális androidos mobil? Lehet, ezt nem tisztünk eldönteni, ugyanakkor az Optimus Black kényelmes, gyors és meseszép képet ad, ami már sok pirospontot érdemel.