acerhardvermédialejátszómonitorsonyericssontelefon

Acer S243HL: környezetbarát, hatalmas, és gyönyörű

Milyen monitort kaptunk nemrég 70 ezer forint körül? Öt éve még egy 17 hüvelykes TFT is épphogy kijött ennyiből, de pár éve is csak 19 incheset kaptunk ennyiért. Most pedig itt ez a hatalmas, “csodaszép szörnyeteg”, az Acer S243HL.

Acer S243HL monitor

61 cm-es (24 hüvelykes) képátló, 16:9 képarány, full HD képesség, 2 miliszekundumos válaszidő… Ennyiért? Bizony, ez nem hangzik rosszul. Az Acer S243HL eleve kialakításában is meglepő és formabontó, a furcsa, ám villantós talpon egy mindössze 15 mm (!) vastag eszköz foglal helyet a LED technológiának köszönhetően.
Fontos szempont az energiatakarékosság is, amely akár 63 százalékkal kevesebb fogyasztást jelent a hasonló méretű megjelenítőkhöz képest. A dinamikus kontrasztarány hihetetlen, 8 000 000:1, amely a valóságban mérve is kegyetlenül jó érték, 100 000:1. Az Acer eColor pedig olyan hozzáadott értéknek számít, amivel a felhasználó az utoló pixelig személyre szabhatja a kijelző összes tulajdonságát. Látószöge is óriási, 176 / 176 fok, és csatlakozók terén is bőséges a kínálat: két HDMI, és D-Sub port is megtalálható a készüléken. Ilyen áron egy ekkora és ilyen felszereltségű monitort? Nem kérdés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.