hardversamsungtelefonvideókamera

Samsung Omnia II: mobil multimédia

Régebben, ha az Olcsobbat.hu mobil toplistáját néztem, az okostelefonok és érintőképernyősök között egyértelmű volt az iPhone sikere. Most azonban feljött egy másik érintős modell, a multimédia-király Samsung Omnia II.

Samsung Omnia II mobiltelefon

Eddig talán a Windows Mobile miatt idegenkedtek sokan az ehhez hasonló mobiloktól, pedig a Samsung Omnia II sok szempontból erős választásnak bizonyul. Egyrészt, ugyan 6.1-es WinMo oprendszerrel érkezik, lehetőség van 6.5-re frissíteni, ami valóban jóval rugalmasabb és felhasználóbarátabb, mint elődei. Ráadásul az Omnia második generációja olyan szintű “vasat” tol az operációs rendszer alá, amin kis túlzással még a NASA is elfutna.
800MHz-es processzor, 256/512MB RAM, 8 GB háttértár, a kijelző egy tűéles, gyönyörű színekkel és kontraszttal megáldott 800×480-as WVGA, egy kegyetlenül pontos, 5,4 megapixeles fényképezőgép és egy másodlagos kamera is az arc érzékelésére… A felhasználói felületen pedig nem közvetlenül a Windows fogad, hanem egy Omniára szaboptt egyedi skin, amit még alakítgathatunk is kedvünkre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.