konzol

Xbox One: több mint játékkonzol

Microsoft játékkonzolok | Videójáték kiegészítők a Microsofttól | Játékok Xbox-ra
A szórakoztatási élményre ment rá a Microsoft a legújabb játékkonzolja megalkotása során, az Xbox One igazi médiaközpont lesz, amelynek alapfelszereltsége a kinect mozgásérzékelő szenzor.
A nappali ékkövének szánja a Microsoft az Xbox One-t. A játékkonzol szerepkör mellett alkalmas a tévén keresztüli internetezésre, a filmek és a zenék lejátszása mellett extra információk megjelenítésére, ráadásul még vezérlőre sincs szükség, mert értelmezi a kimondott parancsokat. A multimédiás vonalat erősítendő exkluzív tartalmakat is kínál a Microsoft: a népszerű Halo-univerzum megfilmesítésére Steven Spielberget kérték fel, és a sorozat csak Xbox One-on keresztül lesz elérhető. Persze a gamereknek sem kell csalódniuk, az EA Sports játékai közül a FIFA 14, a Madden 25 és az UFC biztosan érkezik, a Call of Duty legújabb része, a Ghosts pedig kizárólag Xbox One-on elérhető tartalmakat is kínál majd.

Microsoft Xbox One konzol

A mozdulatok sokkal gyorsabb és pontosabb leképezésére fejlesztett Kinect 2.0 bekerült a konzol szériatartozékai közé, ezzel biztosított a tökéletes játékélmény és a zökkenőmentes vezérlés. A hiperérzékeny kinect képes észlelni a csukló elfordítását, az egyensúly változását, még a szívverést is.
 

Kinect 2.0

A hazai megjelenésre egy kicsit még várni kell: a Microsoft közzétette, hogy mely országokban dobják ősszel a piacra az Xbox One-t és Magyarország sajnos nem szerepel a 21 nemzetből álló listán. Hozzánk 2014 elején juthat el a 499 dollárra árazott készülék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.