bevitelbillentyűzethardverjátékok

Wiillentyűzet: ha nem elég a kontroller

1 Perc olvasási idő
bevitelbillentyűzethardverjátékok

Wiillentyűzet: ha nem elég a kontroller

1 Perc olvasási idő

Bár a Wii játékkonzol legnagyobb erőssége a mozgásérzékelős kontroller, természetesen ez a konzol is képes csomó olyan feladatra, amelyhez nem árt valami könnyű szöveg-beviteli eszköz. Stílusos és kézreálló megoldás a Logitech Cordless Keyboard for Wii.

Logitech cordless billentyűzet Wii-hez - olcsobbat.hu

Ugyan magyar billentyűzetek a Wii konzolhoz még nincsenek igazán forgalomban, ez a német kiosztású eszköz a gyors pötyögéshez kiváló lehet. A Logitech Cordless Keyboard for Wii, ahogy a nevéből is látszik, vezeték nélküli megoldás, a Wii-be helyezendő kis csatlakozót természetesen adják hozzá.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük