3dhangszóróhordozhatómonitorsamsungtablet pctvultralink

UltraLink UCube hangszóró – kicsi, de hangos

Valljuk be, a laptopok hangszórói mindenre jók, csak arra nem, amire szívünk szerint használnánk őket: zenehallgatásra, játékra vagy filmnézésre. Ha a minőséget nem is nézzük, a hangerővel akkor is bajok lesznek, feljebb tekerve a hangerő-szabályozót csak recsegést-ropogást hallunk. Az UltraLink új hangszórója segít leküzdeni ezt a problémát, mostantól ott bömböltetjük majd a zenét, ahol jólesik!

UltraLink UCube hangszóró - olcsobbat.hu

A UCube a cég új UFi márkájának egyik első képviselője, a hangszórópáros mintegy 150 dollárba fog kerülni. Méretéből kifolyólag – mindössze 3 hüvelyk átmérőjű – bárhova magunkkal vihetjük, ráadásul a kinézetét sem érheti panasz: az UCube piros, fehér, ezüst és fekete színben is kapható lesz, a kocka formát pedig egy-egy alumíniumból készült talpra erősítették rá. Nem foglal sok helyet, ennek ellenére mégis szépen szól a gyártó szerint.

A sztereó hangszórókat DSP-vezérelt tápegységgel látták el, és az úgynevezett BMR (Balanced Mode Radiator) rendszer révén kiváló hangzást kapunk: az UltraLink megjelölése szerint 170 fokban érkeznek a hangok a szatellitekből, így akár egy egész szobát is megtölthetünk zenével, ha úgy tetszik. A DSP-rendszer a hangerőnél játszik óriási szerepet: bár a kütyü USB-porton keresztül csatlakozik a laptopunkhoz, ami alaposan lekorlátozza a lehetőségeinket, a UCube némi trükkel akár 15W-os hangzást is képes összehozni.

Bár léteznek hasonló hangszórók a piacon, a UCube mindenképpen bajnoknak tűnik: ha az ára nem is a legjobb, cserébe kompakt méretet, minőségi anyagokat és kialakítást, könnyű kezelhetőséget, továbbá végtelenül profi hangzást kapunk – legalábbis mindenképpen jobbat, mint amit egy laptop hangszórója tud produkálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.