hangszóróhardvertoshiba

Toshiba TY-WSD9 hangszóró – zuhanyzáshoz a legjobb

Lássuk be: a zene valamiért különös módon része a zuhanyzásnak. Valószínűleg mindenkivel előfordult már korábban, hogy fürdés közben rázendített egy jóízű nótára, a jobbak pedig már azt is megoldották, hogy a kedvenc dalaikat hallgassák a tisztálkodás perceiben. Utóbbi nem egyszerű feladat, elvégre a fürdőszobában minden párás és nedves, ami nem csak az elektronikus kütyüket teheti tönkre, de számunkra is balesetveszélyes.

Toshiba TY-WSD9 hangszóró - olcsobbat.hu

Itt az ideális megoldás: a Toshiba TY-WSD9-et ugyan még csak Japánban tervezik kiadni (március közepén, 13 ezer jenes áron), de mi már most reméljük, hogy minél hamarabb ide is eljut ez a hangszóró. És mégis miért ideális zuhanyzáshoz a TY-WSD9? Például azért, mert vízálló: no nem, a víz alá nem merülhetünk le vele, de azt kiválóan bírja, ha a zuhanyrózsával történő léggitározás közben véletlenül lefröcsköljük. A kütyü ráadásul vezeték nélküli – 2,4 Ghz-en kommunikál az adóvevővel -, és 25 méteren belül tökéletesen fog minden jelet.

A vevőhöz gyakorlatilag bármilyen eszközt – MP3-lejátszót, DVD-lejátszót, bármit – csatlakoztathatunk, így nincs akadálya annak, hogy a kedvenc zenéinket a fürdőben is viszonthallhassuk. A hangszóró ugyan nem legerősebb (két darab 1,2 wattos dolgozik benne), de cserébe az AA és AAA akkumulátorral működő egység akár 11 óráig is kihúzza egyetlen feltöltéssel. És még egy érdekesség: a hangszórón mikrofon is található, amin keresztül kiszólhatunk a fürdőszobán kívül tartózkodóknak, ha például szükségünk van a segítségükre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.