appleiphoneipod

Töretlen az Apple sikere, itt az iPhone 5!

3 Perc olvasási idő
appleiphoneipod

Töretlen az Apple sikere, itt az iPhone 5!

3 Perc olvasási idő

Apple iPhone-ok | Apple iPadek | Apple Macbookok
Az Apple-nek jól megy a sora, de nem ül a babérjain. Nem csak a rajongók, de a közvélemény is megköveteli az almás cégtől, hogy évről-évre újítson, frissítse fel a termékpalettáját. A legutóbbi pénzügyi negyedévét, az áprilistól júniusig tartó időszakot 35 milliárd dolláros árbevétellel zárta, ami mellé 8,8 milliárd dollár nettó nyereség társult, és bár azt hinnénk, az Apple-nek az erősödő konkurencia miatt egyre nehezebb dolga van, a számok nem ezt bizonyítják.

Csekkold az Apple mobiltelefon kínálatát! >>

A vállalat 28 százalékkal több iPhone-t adott el éves szinten idén, ugyanebben az időszakban az iPad eladások pedig 84 százalékkal múlták felül a tavalyi értékesítéseket. Ráadásul alig közölte az Apple az eredményeit, már úton vannak a soron következő újdonságok! Két hónappal ezelőtt a cég bemutatta az iOS operációs rendszer legújabb, hatodik főverzióját, ami több mint 200 újdonsággal várja majd az iPhone-, iPad- és iPod touch-tulajdonosokat.

Apple iPad 3 sorozat

És a lényeg csak most jön! A korábbi évek tapasztalata nyomán gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a mai napon új iPhone-t mutat be az Apple. Mit tud majd? Nos, miután tavaly sokan az ötödik generációs iPhone eljövetelét várták, és ehhez képest „csak” egy iPhone 4S-t kaptak, a legújabb modellre vonatkozó pletykák érthető okokból kevésbé vadak, mint akkor, nem vizionálnak olyan eget rengető változtatásokat, mint korábban.
Ezt-azt viszont már lehet tudni, például több forrás is megerősíti, hogy első látásra meglehetősen hasonlít majd az új készülék a korábbi modellekre – ezúttal ne számítsunk olyan külalakot érintő módosításokra, mint az iPhone 4 esetében! Fontos ugyanakkor, hogy a kiszivárogtatott kémfotók tanúsága szerint az új iPhone nemcsak vékonyabb, de hosszabb is lesz a mostani típusoknál, ami azt jelenti, hogy a telefon érintőkijelzője is megnőhet: egyes pletykák szerint 4 hüvelykes képernyőt kap a készülék, ami ugyan a mostani méretbajnokok mellett nem nagy szám, viszont a most használt 3,5 hüvelykes típusokhoz képest mégiscsak előrelépés.
Szintén bagatell változásnak tűnhet a telefon aljának átalakítása – mégsem az. Egyes források szerint az iPhone 5 dokkolócsatlakozója átalakul, a korábbi 30 tűs portot egy 19 tűs dugasz fogja majd váltani, ez kisebb méretet és remélhetőleg nagyobb kényelmet biztosít majd a felhasználónak – már csak azért is, mert a méretcsökkenésnek hála a fülhallgató csatlakozója is alulra költözhetett. Úgy tudni, a csatlakozó átalakítása más fontos változást is hoz magával: ezzel a húzással tonnányi Apple-kiegészítő válhat haszontalanná, amin a külsős perifériagyártók kétségtelen kaszálni fognak, de nekünk inkább bosszúságot okoz majd. Remélhetőleg az Apple nem felejt el adaptert mellékelni az iPhone 5-höz!
Mikor jön? A patinás technológiai szaklap, a Wired úgy tudja, szeptember 12-én rántja majd le a leplet az Apple az újgenerációs iPhone-ról, majd a termék szeptember 21-én (más források szerint is legkésőbb október tájékán) kerülhet boltokba. A bemutatóra viszont más miatt is érdemes lesz odafigyelni, a hírek szerint ugyanis az almás cég egy másik bejelentéssel is készül, méghozzá szokatlan módon egy új iPadével.

Apple iPadek, hasonlítsd össze őket! >>

Ez az iPad viszont nem egészen olyan, mint amit minden tavasszal mutogat az Apple, ugyanis egy új termékvonalról van szó: az iPad miniről. Az iPad mini – meglepő! – kisebb lesz, mint a 9,7 hüvelykes iPadek. Már több mint két éve pletykálnak róla, hogy az Apple egy 7 hüvelykes típust is piacra dobna a népszerű tabletből, a cél, hogy így őrizze meg az egyelőre háborítatlan trónját a táblagépek piacán. A zsugorított gépről szintén kiszivárgott már néhány kémfotó, egyesek azt is tudni vélik, hogy a Retina kijelzőt is száműznék ebből a modellből. A kérdés: valóban van-e szüksége erre az Apple-nek és persze a felhasználóknak?
Akárhogy is, az őszi bemutatón mindenre fény derül majd. A fent leírtak csupán pletykák, ne vegyük készpénznek ezeket az információkat, de úgy tűnik, azért titokban idén is van miért szurkolni. A bejelentés után természetesen azonnal kivesézzük az új kütyüket! Várjátok már őket?

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük