játékok

Spore – játék az egysejtűtől a galaxis meghódításáig

1 Perc olvasási idő
játékok

Spore – játék az egysejtűtől a galaxis meghódításáig

1 Perc olvasási idő

Három napos hosszú hétvégén sokan elgondolkozhatnak, mivel töltsék az időt. Ha épp nincs igazi kirándulóidő, jó megoldás lehet egy jó PC-s játék – például a SPORE.

Spore - PC játék

Hogy miért? Talán, mert a SPORE nem az agyatlan öldöklésről vagy bugyuta feladatok ismételgetéséről szól. A legjobb stratégiai játékok elemeit ötvözte, de közben mégis egyszeráen megérthető. A legelső játékrészben kis egysejtűt alakítunk, próbálunk életben maradni az ősmasszában, majd jön az őskor, amikor továbbfejlesztjük lényünket… és pár lépéssel (és persze jó pár órával) később már a kifejlett lényekkel átlépünk az űrkorszakba, és új bolygókat kolonizálunk… Addiktív, gondolkodtató és még aranyos is, akár családi szórakozásra sem utolsó. Aki pedig még több lényfajtára, fejre, lábra és csáprágóra vágyik, vegye meg hozzá a Spore Cute and Creepy Parts Pack kiegészítőt is!

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük