mp3 lejátszórádiósandisk

SanDisk Sansa Clip Zip MP3 lejátszó – megfizethető apróság

A SanDisk neve ismerősen csenghet, no persze nem feltétlenül az MP3 lejátszóiról. A gyártó inkább adattárolókkal gazdagított bennünket, igaz, Sansa Clip nevű terméksorozata valóban egy ilyen mellékvágányt jelent, amit évek óta folyamatosan bővítget. A legújabb modell, a Sansa Clip Zip a bejelentése után azonnal belopta magát a szívünkbe, ugyanis nemcsak olcsó és praktikus darab, de számtalan hasznos extrával felvértezték.

SanDisk Sansa Clip Zip MP3 lejátszó - olcsobbat.hu

Az MP3 lejátszó apró mérete (2,25 x 1,42 x 0,58 hüvelyk és 15,8 gramm) mindenképpen megnyerő, a divatbolondok ráadásul hét szín – vörös, kék, fekete, narancs, fehér, szürke és lila – közül választhatnak, ha a Zip mellett döntenek. A kütyü 1,1 hüvelykes, színes kijelzőt kapott, ami így lehetővé tette a gyártó számára, hogy a korábbiakhoz képest jelentősen jobb és felhasználóbarátabb grafikus kezelőfelülettel kényeztesse el a vásárlót, és megjeleníthesse az éppen játszott albumok borítóját.

A Zip az összes fontosabb formátummal megbirkózik, az MP3 és a WMA mellett többek között az Ogg Vorbis, a FLAC és AAC anyagokat is le tudja játszani. Ha mindez nem lenne elég, a készüléket úgy optimalizálták, hogy a Rhapsodyval, az eMusickal és a Napsterrel is kényelmesen használható legyen, emellett a hangoskönyveket is ismeri, és FM-rádióval is felszerelték. A lejátszó két méretben, 4 gigabájtos és 8 gigabájtos háttértárral kapható (ez adott esetben 2000 darab MP3-fájlt is jelenthet!), amit microSDHC kártyával egészen 32 gigabájtig bővíthetünk – igaz, a kiegészítőt már nekünk kell megvennünk.

A gyártó az eszközön kívül egy USB-s átjátszó kábelt, fülhallgatót és telepítő lemezt mellékel a csomagolásban – a Sansa Clip Zip szeptemberben fog megjelenni Európában. A lejátszó Amerikában már kapható, a tengerentúlon 50 dollárba kerül a kisebbik, és 70 dollárba a méretesebb verzió. A Zip remek utazótárs lehet: az akkumulátora akár 15 óráig is kibírja a hivatalos specifikációk szerint, ráadásul kényelmesen felcsíptethetjük a ruhánkra, nem kell a zsebünkben vagy a kezünkben tartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.