applecd-dvdipodmp3 lejátszózene

A legjobb kedélyjavító: a zene az kell

2 Perc olvasási idő
applecd-dvdipodmp3 lejátszózene

A legjobb kedélyjavító: a zene az kell

2 Perc olvasási idő

Sokak számára ismerős ez a mondat egyik leghíresebb musicalünkből, de szépsége mellett nagyon is igaz és örökérvényű kijelentés. Zenére mindig szükségünk lesz. Már az ókorban és valószínűleg az őskorban is meghatározó szerepet kapott a zene a mindennapi életben. Közben eltelt jó pár ezer év, és ez a tény megmaradt változatlanul. Bár a ritmusok és a hangerő egy kicsit megváltozott.

Szinte nincs olyan ember, akinek automatikusan ne kezdene el járni a lába, ütni a ritmust, mikor meghall egy csábító, gyors dalt. Ösztönösen mozdul a testünk és észre sem vesszük, már táncra is perdülünk vagy vígan fütyörésszük, énekeljük a hallott dallamokat.

A zene jobb, mint egy antidepresszáns bogyó. Hiszen képes mosolyt csalni az arcunkra vagy éppen könnyeket a szemünkbe. Van, hogy egy film, esemény nem azért marad emlékezetes számunkra, mert gyönyörű volt a naplemente vagy fantasztikus a hangulat, hanem mert eszünkbe jut, hogy ugyanakkor, ugyanaz a dal szólt éppen akkor.

Így talán nem is akkora csoda, hogy felnőtt és gyerek egyaránt igyekszik a napok sűrűjében néha kizárni a külvilágot és kedvenc dalaira koncentrálni inkább egy mp3 segítségével.

A zene az kell - olcsobbat.hu

A néhány éve divatba jött mp3-ak gyorsan átvették a CD lejátszók helyét, és azóta is hódítanak. Hiszen kis méretük, de óriási tárhelyük mindenki számára vonzó lehetőségekkel kecsegtetnek. Menjünk akár kirándulni vagy a munkahelyünkre reggel, biztosak lehetünk benne, hogy órákon keresztül hallgathatjuk a lejátszónkat, mégsem kell ugyanazt kétszer ismételni. Hacsak nem ez a kifejezett vágyunk.

Ám a modernebb darabok már nem csak egyszerű zenelejátszóként funkcionálnak. Multifunkciós adathordozóknak tekinthetők, melyeken képek, hanganyagok és akár videók is tárolhatók valamint sok esetben akár hangfelvétel készítésére is tökéletesen használhatók.

Méretüket, formájukat és színüket tekintve számtalan választási lehetőség van számunkra, ha tényleg vásárolni szeretnénk. A gyártók gondolnak minden korosztályra és nemre. Vehetünk rózsaszínt, vagy fehéret. Birtokba vehetünk egy metálos fényben ragyogó darabot is. A lényeg az, hogy alaposan fontoljuk meg a vásárlás előtt, hogy mire is szeretnénk használni a készüléket. Ha csak egyszerű zenehallgatásra, akkor elég az egyszerűbb darabok között keresgélni. De ha videót is szeretnénk nézni rajta, képeket feltölteni rá vagy akár adatfájlokat, akkor alaposabban nézzünk körül. Hiszen ilyenkor mélyebben kell a tárcánkba nyúlnunk, de abban biztosak lehetünk, hogy a pénzünkért értékes szolgáltatást kapunk, ha körültekintően választunk.

Karácsonykor pedig nem lesz olyan morcos, világra dühös tini, akinek ne csillanna fel a szemében egy mosoly, ha egy ilyen kis ketyerét meglát, a saját nevével felcímkézve.

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
fesztiválhangszórózene

FesztiválszezON

5 Perc olvasási idő
„…Hajolj bele a hajamba, dúdold bele, hogy la bamba…”- énekli Péterfy Bori & Love Band. Ugyan már a májusi hangulat tovaszállt, de…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük