játékoklaptopnotebookrazer

Razer Blade laptop – játékra találták ki

2 Perc olvasási idő
játékoklaptopnotebookrazer

Razer Blade laptop – játékra találták ki

2 Perc olvasási idő

Nagy várakozás előzte meg a Razer legutóbbi bejelentését, a kiegészítőiről ismert gyártó a Wall Street Journal hasábjain intézett nyílt levelet a konzolgyártókhoz, amelyben leszögezte: a PC, mint játékplatform még nem halott. Mint utóbb kiderült, mindezzel vadi új laptopjának, a Blade-nek kívánt hírverést csinálni: a Razer első noteszgépe igazi játékos konfiguráció, ráadásul a komoly teljesítmény mellé korrekt méret is párosul.

Razer Blade laptop - olcsobbat.hu

A játékos laptopok gyártói gyakran esnek abba a hibába, hogy ugyan mindenféle finomsággal telezsúfolják a gépeiket, arra azonban nem figyelnek, hogy továbbra is hordozhatók maradjanak. A Razer Blade-et ilyen tekintetben nem érheti panasz, mindössze 0,88 hüvelykes vastag, 16,81 hüvelyk széles és 10,9 hüvelyk hosszú, a mérlegen pedig 3 kilogrammot nyom. Az alumíniumváz alatt egy 2,8 Ghz-es Intel Core i7-2640M processzor bújik meg, amely egy 2 GB memóriával felvértezett NVIDIA GeForce GT555M grafikus kártya társaságában duruzsol. A laptopba 8 GB RAM-ot kérhetünk, ez manapság több mint elegendő.

A gépen 17,3 hüvelykes LED háttérvilágítású képernyő feszít, ez legfeljebb 1920×1080 pixel felbontására képes, a káva tetején pedig egy beépített, HD webkamera csücsül. Adatainkat 320 GB-os merevlemezre menthetjük, a fájlok másolására három darab USB-port is rendelkezésre áll, ezek közül az egyik már a harmadik generációt képviseli. Ha már a csatlakoztathatóságnál tartunk, említést kell tennünk a HDMI-kimenetről is, illetve természetesen Wi-Fi-adaptert is kapunk, ami a 802.11 b/g/n szabványt képviseli.

A laptop legérdekesebb eleme kétségtelenül a korábban már bemutatkozott Switchblade kezelőfelület. Szokatlan módon, a zöldes háttérvilágítást kapott billentyűzettől jobbra csücsül a gép tapipadja, amely valójában egy 480×800 pixel felbontású LCD-kijelző. A multitouch bemeneti eszközön az egyes játékok plusz információkat jeleníthetnek meg (a fejlesztőknek ezzel külön kell foglalkozniuk), mi pedig könnyebben vezérelhetjük innen őket. Szintén említésre méltó a tíz programozható gyorsgomb, amelynek még az ikonját is magunk változtathatjuk meg. Egy egér természetesen nem árt mellé, de ettől független az év végén érkező Blade érdekes színfoltja lesz a gamer laptopoknak.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük