fényképezőhardvermédialejátszózene

Nem csak iPod van a világon: iRiver E200

Vannak, akik úgy gondolják, nem szeretnének csak márkanév miatt többet fizetni valamiért – lehet, hogy nekik van igazuk, ki tudja. Mindenesetre mp3 / mp4 lejátszók között vannak az iPod-on kívül jófajta megoldások igazán kedvező áron. Ilyen például az iRiver E200-at.

iRiver E200 mp3 mp4 lejátszó - olcsobbat.hu

Stílusos alumínium házban lakik az iRiver E200, melyet egyszerűen kezelhetünk a rezegve visszajelző, multitouch érintőgombokkal. Zenében az mp3 formátumon kívül ogg, wma, asf és veszteségmentes flac támogatással bír, ami dícséretes. Videók terén sem válogatós, avi, MPEG4-SP, Xvid, rm és wmv formátumokkal birkózik meg, melyeket 2,8 hüvelykes QVGA képernyőjén jelenít meg. Videót akár 5, zenét 17 órán át képes egy töltéssel lejátszani.

De ez még mind semmi – beépített mikrofonnal mini diktafonként is használható, USB háttértárolóként is működik, beépített FM rádióval rendelkezik, képnézegetésre is alkalmas, és szövegfájlokat is kezel. És mindezt 4 gigabájtos változatban csak annyiért, amennyibe egy ismertebb márkából jóval szerényebb képességű kerül. Kell még magyarázni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.