applebevitelbillentyűzetgpshardveriphonemédialejátszópdatelefon

Vezess, Amigo! Navon N470 GPS

Az Olcsobbat.hu legnépszerűbb navigációs berendezése a Navon N470. Vajon minek köszönhető ez a siker? Maga a készülék sem rossz, az iGo Amigo rendszer eleve sokak fantáziáját megmozgatja, az ár pedig csak hab a tortán.

Navon N470 GPS és iGo Amigo

400MHz-es ARM9 processzor hajtja a kis navigációs készüléket, a 480×272 pixeles kijelző pedig 65 000 színárnyalatot kezel. Mindamellett, hogy GPS funkcióit kihasználhatjuk, multimédiás lejátszásra is alkalmas: ASF, AVI, MP4, 3GP és WMV videókat, MP3, WMA és WAV audiófájlokat, JPG, BMP és PNG képeket képes kezelni. A Navon N470 igazi aduásza azonban az iGo Amigo rendszer, amely tulajdonképpen az iGo amolyan “minden egyben” változata – míg régebben adott volt a GPS vagy PNA oprendszere, azon egy navigációs szoftver, valamint még egy csomó, külön feltelepített alkalmazás, itt az Amigo csoportosít mindent, így erőforrás-kímélőbb és gyorsabb a végeredmény.

Vásárláskor érdemes megnézni, milyen térképeket kapunk az árért – az általam megnézett helyen például egy Kelet-Európa csomagot adnak mellé, az olcsóbb változatokhoz csak a magyar úthálózat alapértelmezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.