applebevitelbillentyűzetgpshardveriphonemédialejátszópdatelefon

Vezess, Amigo! Navon N470 GPS

1 Perc olvasási idő
applebevitelbillentyűzetgpshardveriphonemédialejátszópdatelefon

Vezess, Amigo! Navon N470 GPS

1 Perc olvasási idő

Az Olcsobbat.hu legnépszerűbb navigációs berendezése a Navon N470. Vajon minek köszönhető ez a siker? Maga a készülék sem rossz, az iGo Amigo rendszer eleve sokak fantáziáját megmozgatja, az ár pedig csak hab a tortán.

Navon N470 GPS és iGo Amigo

400MHz-es ARM9 processzor hajtja a kis navigációs készüléket, a 480×272 pixeles kijelző pedig 65 000 színárnyalatot kezel. Mindamellett, hogy GPS funkcióit kihasználhatjuk, multimédiás lejátszásra is alkalmas: ASF, AVI, MP4, 3GP és WMV videókat, MP3, WMA és WAV audiófájlokat, JPG, BMP és PNG képeket képes kezelni. A Navon N470 igazi aduásza azonban az iGo Amigo rendszer, amely tulajdonképpen az iGo amolyan „minden egyben” változata – míg régebben adott volt a GPS vagy PNA oprendszere, azon egy navigációs szoftver, valamint még egy csomó, külön feltelepített alkalmazás, itt az Amigo csoportosít mindent, így erőforrás-kímélőbb és gyorsabb a végeredmény.

Vásárláskor érdemes megnézni, milyen térképeket kapunk az árért – az általam megnézett helyen például egy Kelet-Európa csomagot adnak mellé, az olcsóbb változatokhoz csak a magyar úthálózat alapértelmezett.

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük