hardversonyericssontelefontv

Négy a svéd-japán igazság

2 Perc olvasási idő
hardversonyericssontelefontv

Négy a svéd-japán igazság

2 Perc olvasási idő

A mai napra hosszas fejtegetések és összehasonlítgatások helyett csupán egy hírcsomag jut, de az szép képekkel és sok-sok vágyakozással: a SonyEricsson tegnap összesen 4 új telefont mutatott be, amik a nyár végétől-ősz elejétől szépen feldobhatják majd a mobilpiacot.

T250

A legyegyszerűbb, potenciálisan legolcsóbb új modell a T250. Belseje, tudása a szokásos: VGA kamera, szervezőprogramok, FM rádió, sztereó headset. Igaz, a 2007 dátumot elnézve vicces módon infraport lesz rajta, Bluetooth viszont nem, de az alacsony kategóriában szinte egyedülállóan igazán menő fémborítást kap. Jól kinéző minimáltelefon azoknak, akik tényleg csak telefonálni akarnak.

S500 Slider

Az S500 a cég zenelejátszó W-szériájának legfrissebb tagja. A szétcsőúsztatható dizájntelefon már komolyabb multimédia-szolgáltatásokra képes: 2 megapixeles kamera, 256 ezer színű QVGA kijelző, bővíthetőség Memory Stickkel és Bluetooth-támogatás mind benne foglaltatik az árban (amiről persze még semmit de semmit nem tudni). A mutatós külső mellé persze kellenek a vakítós szofveres megoldások: jelen esetben a napszakhoz, a hét napjához vagy épp az évszakhoz igazodó képernyőséma. Ha nem szoktad észrevenni, hogy lement a nap, ha gyakran elindulsz vasárnap is melózni vagy épp rendszeresen nem tűnik fel, hogy a csajok bikini helyett télikabátban flangálnak, imádni fogod.

T650

Leginkább az ősi T610 utódjának tekinthető az új T650, rendesen felturbózott képeségekkel. 3G UMTS-támogatás, hogy videotelefonálj, 3.2 megapixeles autofókuszos kamera, hogy látszódjon is, amit mutatni akarsz, Memory Stick-bővíthetőség, hogy legyen hova elmenteni és az először talán a Motorola V80-ában elsütött poénként az élén-oldalán-mindenhol lévő fények a felhasználói felszínnel szinkronban villognak, hogy menő is lehessél. Zseniálisak a kis négyzet alakú fémből készült oldschool-számológép gombok. Ja, és tök jó, hogy ilyen zöld.

P1

Az újonnan bejelentettek közül a P1 a legkomolyabb és legokosabb eszköz, az üzleti szféra adómentesen elköltött pénzére ácsingózva. Érintőképernyős QVGA kijelző, elöl-hátul kamera, a jobbik 3.2 megapixellel (tudja a legújabb elborult divatot: névjegykártyát scannelni a kontaktok közé), QWERTY billentyűzet, 3G UMTS és WiFi, Symbian oprendszer és a manapság eléggé elfeledett (talán csak BlackBerry-ken fordul elő), pedig igazából zseniális jog-dial tekerőgombos vezérlés. Opera böngésző, BlackBerry-kompatibilis emailkezelés, RSS-olvasó – csak nehogy lemaradj valamiről.

Ajánlott bejegyzések
játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő
Gyerekjátékok széles választéka | Játékkonzolok hozzáférhető áron | Ajándékok a család nőtagjainak A húsvéti bevásárló listán a tojás és a sonka mellett…
játékoktablet pctelefon

Mire fel ez az Angry Birds-mánia?

3 Perc olvasási idő
Angry Birds minden mennyiségben | A legnépszerűbb videojátékok | Okostelefonok a játékhoz Angry Birds. Valószínűleg sokan belefutottak már ebbe a címbe még…
lgtablet pctelefon

LG Optimus Vu – újabb „se nem mobil, se nem tablet”

2 Perc olvasási idő
A legnépszerűbb mobiltelefonok | Közkedvelt tabletek | A stílus előfutára: Samsung Galaxy Note A Dellnél még nem egészen tudtuk hova tenni, a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük