tablet pc

Megérkeztek a Samsung legújabb tabletjei

1 Perc olvasási idő
tablet pc

Megérkeztek a Samsung legújabb tabletjei

1 Perc olvasási idő

Samsung Galaxy Tabok | Samsung Galaxy Note-ok | Még több Samsung tablet
A Samsung a tőle megszokott mennyiségben ontja magából az új termékeket: a Galaxy Tab 3 család tagjai rögtön háromféle méretben érkeztek.
Mielőtt egy kézlegyintéssel elintéznénk a dolgot, mondván úgyis csak a kijelző mérete a különbség, érdemes bepillantani a felszín alá, mert belül is lényeges különbségeket találni.

Samsung Galaxy Tab 3 T211

Az újoncok közül a legkisebb és legolcsóbb szereplő a Nexus 7 kihívójának szánt Galaxy Tab 3 7.0, amely Wi-Fi-s és 3G-s változatban egyaránt kapható. A készülékben duplamagos Marwell processzor ketyeg 1,2 GHz-en, kijelzője 1024 x 600 px felbontású és 8GB-nyi tárhellyel bír.

samsung-galaxy-tab-3-8_0

A nagyobb testvér Galaxy Tab 3 8.0 mindegyik fenti mutatóban erősebb. Kétmagos Samsung Exynos processzora 1,5 GHz-en pörög, kijelzőjének felbontása 1280 x 800 px, a tárolókapacitás pedig kiviteltől függően 16 vagy 32 GB. A normál változat mellett 3G-s verzió is elérhető.

samsung galaxy tab 3 10_1

A családfőnek nevezhető Galaxy Tab 3 10.1, leginkább azzal vívja ki a tiszteletet, hogy az első olyan Samsung tablet, amelyben Intel processzor dolgozik. Bár kijelzője nagyobb a 8.0-ás modellnél, a felbontása ugyanúgy 1280 x 800 px, szóval a „hűha élmény” elmaradt. Tárhely választékban megmaradt a 16 és a 32 GB, Wi-Fi-s és 3G-s változat természetesen a 10.1-es modellnél is választható.

Ajánlott bejegyzések
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
tablet pc

Hogyan segítheti a tablet a gyermek fejlődését?

1 Perc olvasási idő
Tabletek kedvező áron | Androidos tabletek | Kis képernyős táblagépek A gyermekeknek szóló laptopok és mobilok hosszú évek óta létező termékek, ezért…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük