bevitelegér

Macskafogó

2 Perc olvasási idő
bevitelegér

Macskafogó

2 Perc olvasási idő

A Razer cég volt anno az egyik első, aki 1998 környékén rájött arra, hogy egy egérből ki lehet hozni többet, mint egy szimpla beviteli eszközt: lehet egy igazi hi-tech fétistárgy szines fényekkel és végletekig feltuningolt értékekkel. Azóta is szép pénzeket kaszál abból, hogy különféle direkt játékosoknak tervezett egereket dob a piacra prémiumárakon. Most a kultikussá vált Boomslang egerének piacra dobásának 10 éves évfordulójának közeledtével persze, hogy készített egy elképesztően dizájnos, 10.000 darabra limitált szériás újabb Boomslanget (kép jobbra, több infó itt)…nade mi azért megmaradnánk a jelenleg kapható Razer egereknél, mert tényleg profi példány mind.

Razer Pro Solution V1.6

A cég egyetlen, nem kifejezetten játékosoknak szánt, konszolidált egere. Persze ez se egy hétköznapi példány: 1600dpi-s felbontás (ez kb. az átlagegérének a duplája), 15g-nyi gyorsulásra tud reagálni (ember ilyet kézzel szerintem nem tud produkálni :)), folyamatosan bekapcsolt optikai szenzor, hogy ne lassuljon be az egér, amíg az visszakapcsol a pihenőállapotból, teflonborítású csúszófelület, hogy finoman mozogjon minden felszínen…a hivatalosan megcélzott vásárlóközönség a tervezők és grafikusok. 11 ezer forintért elég húzós termék, de napi 10-15 óra klikkelgetés mellett sokat javíthat a teljesítményen.

Razer Diamondback

Ez már igazi játékos-egér. Tudásában gyakorlatilag megegyezik a ProSolution-nel, csak épp szines színváltós a hátlapja és lehet kapni vörösen és zölden izzó változatban. Az ár szintúgy 11 ezer.

Razer Copperhead

Felturbózott, újabb kiadású gémereszköz. 2000dpi-s felbontás, 32kb-os belső memória, 20g-s gyorsulás és több, mint 40 inc/másodperces (kb. 4 km/h) sebesség lekezelése, csúszásgátló felszín az oldalán, csúszássegítő felszín az alján, extra könnyen lenyomható extranagy gombok. Kékben, zölden vagy pirosban 15 ezerért.

Razer Krait

Ennél az egérnél jön rá az ember igazán, hogy a Razer úgy fejleszt, ahogy a dohánygyárak: nem terméket, hanem feelinget ad el. Ugyanis ez az egér tudásában szinte teljesen egy Diamondback, csak épp ezt az elérendő 1200 actions per minute-re optimalizálták, hogy tökéletes legyen real-time stratégiákhoz és MMORPG-khez. Hogy ez mit jelent? Nos, körülbelül annyit, hogy percenként 1200 helyre tudsz kattintani vele. Hogy erre hogyan lehet optimalizálni? Jó kérdés. Mindenesetre 9000 alatti árával ez a legolcsóbb Razer, és ha megadja az önbizalmat, hogy ettől ügyesebben fogunk szörnyeket gyilkolászni, már nyertünk vele. És még rákot sem okoz.

Ajánlott bejegyzések
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
billentyűzetegér

Wedge billentyűzet és egér - nem csak az új Windows 8 alapú tabletekhez használható kütyük

1 Perc olvasási idő
Vezeték nélküli billentyűzetek | Bluetooth egerek A Microsoft nem csak a Windows 8-at és táblagépeit mutatta be tavaly, hanem a tabletekhez szánt…
egérszámítógép

Űregeret a függőknek – Nesze nektek gombnélküli világ!

4 Perc olvasási idő
Logitech egerek | Lézer egerek | Vezeték nélküli egerek Amikor már mindegyik cégóriás arra törekszik, hogy szerkezetei minél egyszerűbbek és könnyen használhatóak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük