fényképezőhangszóróhardverkiegészítőkingstonlogitechpanasonictelefon

Logitech Surround Sound Speakers Z906 hangfal – a svájci remek

A svájci Logitech ezúttal sem cicomázott sokat, a minap bejelentette a legújabb hangfalszettjét, a kissé beszédes elnevezésű Surround Sound Speakers Z906-ot. Tény, hogy a várhatóan még márciusban megjelenő rendszer nem tartozik a legolcsóbb darabok közé a maga 350 dolláros árával, viszont aki ad a hangminőségre, hajlandó lesz egy picivel többet áldozni a Z906-ra.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 hangfal - olcsobbat.hu

5.1-es rendszerről lévén szó, az összesen 13,3 kilogrammot nyomó Z906 egy nagyobb méretű (318 mm x 280 mm x 292 mm) mélynyomóból, valamint 5 darab, falra is felszerelhető szatellit hangfalból épül fel: ezek méretre megegyeznek (92 mm x 99 mm x 165 mm) ugyan, viszont a központi hangszóró némileg másképp fest külsőre – de így legalább könnyű megismerni. Ha már a külcsínt említettük: a dizájnt nem érheti panasz, a matt fekete hangfal gyakorlatilag a lakás bármely szegletében jól mutat. A rendszer összesen 500 wattot képes kipréselni magából, ebből 165 a mélynyomó, és 67-67 a szatellitek számlájára írható.

A Z906 elérte a THX-certified minősítést, így elvileg a minőséget nem érheti panasz: a gyártó zenékhez, filmekhez és videojátékokhoz egyaránt ajánlja a DTS-t és Dolby Digital 5.1 szabványokat is támogató rendszert. A 3D sztereó módban két darab szatellit segítségével is megszólaltatható a térbeli hangzás. A Z906 digitális optikai, digitális koax, RCA és 3,5 mm-es csatlakozóval is rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen lejátszót vagy konzolt ráköthetünk. A hangfal külön irányítópanellel rendelkezik, de a kényelmesebbek használhatják a mellékelt távirányítót is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.