3dblu-ray lejátszólg

LG BD670 Blu-Ray lejátszó – okosan játszik

Nem olyan egyszerű a Blu-Ray lejátszók piaca, mint amennyire egyszerűnek tűnhet. Mégis mivel különböztesse meg magát egy ilyen készülék gyártója? Bizonyos extrákat bele tud erőszakolni a legújabb szerkezeteibe, de a lehetőségek igen korlátozottak. Az LG új lejátszója, a BD670 ennek megfelelően nem is vállal sokat: szolid megjelenésű, egyszerű darab ez, de erős ütőfegyver a kezében, hogy kihasználja az internet nyújtotta kényelmet.

LG BD670 Blu-Ray lejátszó - olcsobbat.hu

A BD670 teljesen átlagos készüléknek tűnik első blikkre: fekete színű, vékony dobozról beszélhetünk, szintén teljesen átlagosnak nevezhető lemeztálcával. Hardveres gombok vannak rajta, az LG nem szöszölt a manapság divatos érintésérzékeny felülettel, és a távirányító is szokványos megjelenésű. Itt azonban már extrát is tudunk mutatni: az LG Remote alkalmazást iOS- vagy Android-készülékre telepítve az okostelefonunkkal is irányíthatóvá válik a készülék. A kezelőfelület egyébként rendkívül egyszerű, ennyire letisztult menürendszerrel régen találkoztunk.

Nagyon jó ötlet volt az LG részéről, hogy beépített Wi-Fi-adapterrel látta el a lejátszót – ethernet csatlakozó is van természetesen -, így azt vezeték nélkül csatlakoztathatjuk az internetre. Ebből fakadóan a készülék előtt egy sor másik lehetőség is megnyílik: az LG saját alkalmazásboltjából új programokat tölthetünk le, illetve bizonyos médiaszolgáltatásokhoz is hozzáférhetünk – igaz, a magyarok lehetőségei korlátozottak, de YouTube- és Picasa-támogatást mi is kaptunk természetesen. A lejátszó támogatja a 3D-s Blu-Ray lemezeket is, és DLNA megjelenítésre is képes.

LG BD670 Blu-Ray lejátszó árak, ajánlatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.