lego

LEGO karácsony – Megkérdeztük a gyerekeket

2 Perc olvasási idő
lego

LEGO karácsony – Megkérdeztük a gyerekeket

2 Perc olvasási idő

Lego Star Wars sorozat | A legkisebbek építőjátéka: Lego Duplo | A haladók kedvence: Lego Technik
A Lego örök darab ezért a gyártók is mindent megtesznek annak érdekében, hogy évről évre valami új és érdekes Lego termékkel lepjék meg a gyerekeket. Megkérdeztük a legilletékesebbeket: ha csak Legót kérhetnének a Jézuskától, melyiket választanák?

A kisfiúk körében az eredmény nem lett túl meglepő

Lego készlet fúknak: Star Wars Sith Nightspeeder

Rendőrség, tűzoltóság, Star Wars a legnépszerűbbek. Természetesen mindegyik extra emberkékkel, összeépíthető, különböző nagyságú és méretű kockákkal, figurákkal, kiegészítőkkel. A variálásra számtalan lehetőség adódik, akár egy egész miniváros is felépíthető, persze ha az ember bírja szusszal és pénztárcával.
Az általános tapasztalat a lego készleteknél az, hogy a kicsi dobozosokkal nem igazán tud mit kezdeni a gyerek, hacsak előtte nem kapott már néhány hasonlót, amivel össze tudja variálni, a nagy dobozos luxus szettek pedig drágák.

A Lego a kislányokat sem hagyhatta ki

Lego készlet lányoknak: Olivia lombháza

A célközönségbe a kislányok is beletartoznak, így aztán rendre megjelentek a kínálatban a rózsaszínre mázolt építőelemek is, melyekből hol egy családi ház, hol egy állatkórház, hol pedig lovastábor kerekedik ki. Ezekkel pedig a legkisebb hölgyek is örömmel játszanak – gondoltuk mi. Aztán a megkérdezett jónéhány leányka rácáfolt erre, mert valójában mindegyik csak ímmel-ámmal akart a legók közül választani és azt is „csak ha nagyon muszáj” alapon. Döntésüket még a pink szín melletti kemény érvelésünk sem hatotta meg.
Hiába, a legók inkább fiús játéknak számítanak és ebből a skatulyából az évek során sem sikerült teljes mértékben kitörniük. A próbálkozások évről-évre megvannak, de még mindig nem tud az eladási listák élére kerülni a rózsaszín építőkocka és a különböző, csajosnak vélt sablonelemek. Talán ami nem megy, nem is kellene erőltetni. A Lego a kisfiúk kedvence és pont.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük