asztalihardverjátékokkonzolmsipcsonyszámítógéptelefon

Kis nagy konzol: Sony PSP Go

1 Perc olvasási idő
asztalihardverjátékokkonzolmsipcsonyszámítógéptelefon

Kis nagy konzol: Sony PSP Go

1 Perc olvasási idő

Van úgy, hogy egy kis eszköz is lehet nagy – okos tervezéssel és jó kezelhetőséggel. A Sony PSP Go kézikonzol esetében újrafaragták a külső megjelenést, ezzel még szerethetőbbé téve az eddig is népszerű ketyerét.

Sony PSP Go kézikonzol - olcsobbat.hu

3,8 hüvelykes kijelzője 43 százalékkal fényesebb, maga a konzol 40 százalékkal könnyebb – a Sony PSP Go ráadásul most sokkal jobb elrendezést is kapott, hiszen a kezelőgombok, amelyek eddig a kijelző két oldalán szorongtak, most egy kicsúsztatható alsó felületre kerültek – nem veszik el a helyet a kijelzőtől, ráadásul az ujjainknak is kényelmesebb így a kezelés!

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük