applesamsungtablet pc

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple!

2 Perc olvasási idő
applesamsungtablet pc

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple!

2 Perc olvasási idő

A legnépszerűbb tablet PC-k | Tablet néhány tízezer forintért | Olcsón is lehet Apple iPadet venni!
Közel két éve, hogy az első iPad boltokba került, azóta a tabletek piaca szárnyal, fejlődik, az új kihívók változatosabbnál-változatosabb, jobbnál-jobb funkciókkal igyekeznek elkápráztatni minket. Két év után, idén az Apple bejelenti a harmadik generációs iPadet a hírek szerint, így akár a tavasz gigászi párbajnak adhat színteret, miután a napokban a Samsung is előállt a Galaxy Tab első számozott, közvetlen utódjával, a Galaxy Tab 2-vel.

A márciusban bemutatkozó termékvonal két típussal indít majd egészen pontosan, a dél-koreai vállalat egy kisebb, 7 hüvelykes és egy nagyobb, 10,1 hüvelykes tablettel is készül az összecsapásra. Előbbi 1024×600 pixel megjelenítésére képes, utóbbinak pedig a megjeleníthető 1280×800 pixel révén a HD-felbontás sem okoz gondot. A teljesítményről mindkét gépben egy kétmagos, 1 Ghz-es processzor gondoskodik, amit 1 GB RAM egészíti ki – a belső memória nagysága igény szerint 16 vagy 32 GB lehet, amit microSD memóriakártyával bővíthetünk majd ki.

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple! - olcsobbat.hu

Természetesen a méretek tekintetében is elüt egymástól a két kütyü: a kisebbik 193,7 x 122,4 x 10,5 milliméter nagyságú és 345 grammos, a nagyobbik 256,6 x 175,3 x 9,7 milliméteres és 588 grammot nyom a mérlegen. A kakaót előbbi esetében egy 4000 mAh, utóbbinál egy 7000 mAh nagyságú akkumulátor biztosítja.
Nem elhanyagolható újdonság az sem, hogy a tableteken először immár az Android 4.0-s, Ice Cream Sandwich verziója fut, ami továbbfejlesztett funkciókkal és az Android Marketen keresztül mintegy 400 ezer alkalmazással várja a felhasználókat. A kezelőfelület intuitívabb, mint valaha, a teljesítmény pedig rendkívül jó, egy percre sem ütközünk problémába internetezés, filmnézés, zenehallgatás, esetleg játék közben. A Samsung saját Hubokkal készül a premierre, a cég zenei katalógusa 17 millió dalt, könyvtára 2,3 millió könyvet, 3500 magazint, 2000 újságot, videós részlege pedig több mint 1000 filmmel szolgál a tablet-tulajdonosoknak.
Ahogy látható az Apple-nek össze kell kapnia magát, ha versenybe akar szállni a Samsunggal, de aggódni valószínűleg nem kell, az almás cég évről-évre hozni tudja a kötelező minőséget. A pletykák szerint hamarosan bejelenthetik az új trónkövetelőt, ami az előzetes információk szerint közel 20 százalékkal vékonyabb az iPad 2-höz képest, ráadásul óriási, 2048×1536 pixeles felbontást ígér. Az akkumulátor könnyebb lesz, így maga a tablet tömege is csökken, ráadásul egyetlen feltöltéssel tovább bírja, ami amellett különösen érdekes, hogy az iPad 3-ban már A6-os négymagos processzor kerülhet, ami kivételes teljesítmény sugall. Természetesen mindez szóbeszéd egyelőre, de nem lepődnénk meg, ha az Apple idén is lenyűgözne minket!

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük