applesamsungtablet pc

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple!

2 Perc olvasási idő
applesamsungtablet pc

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple!

2 Perc olvasási idő

A legnépszerűbb tablet PC-k | Tablet néhány tízezer forintért | Olcsón is lehet Apple iPadet venni!
Közel két éve, hogy az első iPad boltokba került, azóta a tabletek piaca szárnyal, fejlődik, az új kihívók változatosabbnál-változatosabb, jobbnál-jobb funkciókkal igyekeznek elkápráztatni minket. Két év után, idén az Apple bejelenti a harmadik generációs iPadet a hírek szerint, így akár a tavasz gigászi párbajnak adhat színteret, miután a napokban a Samsung is előállt a Galaxy Tab első számozott, közvetlen utódjával, a Galaxy Tab 2-vel.

A márciusban bemutatkozó termékvonal két típussal indít majd egészen pontosan, a dél-koreai vállalat egy kisebb, 7 hüvelykes és egy nagyobb, 10,1 hüvelykes tablettel is készül az összecsapásra. Előbbi 1024×600 pixel megjelenítésére képes, utóbbinak pedig a megjeleníthető 1280×800 pixel révén a HD-felbontás sem okoz gondot. A teljesítményről mindkét gépben egy kétmagos, 1 Ghz-es processzor gondoskodik, amit 1 GB RAM egészíti ki – a belső memória nagysága igény szerint 16 vagy 32 GB lehet, amit microSD memóriakártyával bővíthetünk majd ki.

Itt a Samsung Galaxy Tab 2 – készülj, Apple! - olcsobbat.hu

Természetesen a méretek tekintetében is elüt egymástól a két kütyü: a kisebbik 193,7 x 122,4 x 10,5 milliméter nagyságú és 345 grammos, a nagyobbik 256,6 x 175,3 x 9,7 milliméteres és 588 grammot nyom a mérlegen. A kakaót előbbi esetében egy 4000 mAh, utóbbinál egy 7000 mAh nagyságú akkumulátor biztosítja.
Nem elhanyagolható újdonság az sem, hogy a tableteken először immár az Android 4.0-s, Ice Cream Sandwich verziója fut, ami továbbfejlesztett funkciókkal és az Android Marketen keresztül mintegy 400 ezer alkalmazással várja a felhasználókat. A kezelőfelület intuitívabb, mint valaha, a teljesítmény pedig rendkívül jó, egy percre sem ütközünk problémába internetezés, filmnézés, zenehallgatás, esetleg játék közben. A Samsung saját Hubokkal készül a premierre, a cég zenei katalógusa 17 millió dalt, könyvtára 2,3 millió könyvet, 3500 magazint, 2000 újságot, videós részlege pedig több mint 1000 filmmel szolgál a tablet-tulajdonosoknak.
Ahogy látható az Apple-nek össze kell kapnia magát, ha versenybe akar szállni a Samsunggal, de aggódni valószínűleg nem kell, az almás cég évről-évre hozni tudja a kötelező minőséget. A pletykák szerint hamarosan bejelenthetik az új trónkövetelőt, ami az előzetes információk szerint közel 20 százalékkal vékonyabb az iPad 2-höz képest, ráadásul óriási, 2048×1536 pixeles felbontást ígér. Az akkumulátor könnyebb lesz, így maga a tablet tömege is csökken, ráadásul egyetlen feltöltéssel tovább bírja, ami amellett különösen érdekes, hogy az iPad 3-ban már A6-os négymagos processzor kerülhet, ami kivételes teljesítmény sugall. Természetesen mindez szóbeszéd egyelőre, de nem lepődnénk meg, ha az Apple idén is lenyűgözne minket!

Ajánlott bejegyzések
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
lgmobilnetsamsung

Hajlított képernyő és az egészségre figyelő okostelefon

2 Perc olvasási idő
LG okostelefonok | Samsung okostelefonok | Még több okostelefon Az LG és a Samsung is sok újdonsággal rukkolt elő a legújabb csúcskategóriás…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük