beats audiofülhallgatóhtctelefon

HTC Sensation XE mobiltelefon – a zeneőrültek okostelefonja

A HTC bemutatta a Sensation új változatát, s bár az XE típusjelzésű telefon hardvere nem változott számottevően, azoknak mindenképpen szimpatikus lesz, akik állandóan zenét hallgatnak: a tajvani gyártó lepaktált a Dr. Dre kezében lévő Beats Audio-val, az új Sensationt pedig már kifejezetten a zeneőrültek számára készítették fel, az ő igényeiket maradéktalanul kielégíti majd az új készülék.

HTC Sensation XE mobiltelefon - olcsobbat.hu

Mint említettük, paramétereiben nem változott túlzottan a Sensation XE, a készülék 126 x 65 x 11 milliméter nagyságú és 151 grammot nyom a mérlegen akkumulátorral együtt. A telefonon 4,3 hüvelykes kijelző feszít, ez a qHD, azaz 540×960 pixeles felbontásra képes. A processzort érte az első komolyabb változás: a mobilban a jobb teljesítmény érdekében 1,5 Ghz-es, kétmagos processzor kapott helyet, ez 768 MB RAM társaságában duruzsol. Hátsó kamerája autofókuszos és vakuval szerelt, 8 megapixeles felbontású, az elülső egy átlagos VGA kamera. Az internet miatt sem kell aggódnunk, a Sensation XE-vel bármikor hozzáférhetünk a világhálóhoz, akár a Wi-Fi-t, akár a 3G-vevőt használjuk.

Akkumulátor terén is erősödött az új modell, a lítium-ion egység 1730 mAh kapacitású, és akár 9 óra beszélgetést is kibír, míg a készenléti ideje 5 nap. Csatlakoztathatóság terén is minden adott: Bluetooth-vevőt is kapunk, ahogy a kötelező microUSB-port és 3,5 mm-es jackdugó bemenet sem maradt el. Az extrák terén a giroszkópot, a digitális iránytűt, a külső fényérzékelőt, továbbá a GPS-t kell megemlítenünk, ráadásul a Sensation XE DLNA-kompatibilis, vagyis az ilyen eszközökre közvetlenül is sugározhatunk médiatartalmakat.

Az androidos készülék tökéletes médialejátszó, gyakorlatilag minden fontosabb zene- és videóformátumot támogat. Nem véletlen a Beats Audio szerepeltetése sem: a külső mellett – itt hadd jegyezzük meg, hogy az új dizájn remekül fest! – egy Beats Audio fülhallgató is jár a telefon mellé, ami az ígéretek szerint rendkívül hangzást biztosít, ráadásul alumínium hangzása kiváló minőségről tanúskodik. A 4 GB-nyi belső memória bővíthető, a gyártó 8 és 16 GB-os microSD kártyával is szállítja a készüléket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.