altec lansingappledokkolóiphoneipod

Altec Lansing inMotion iMT630 dokkolóállomás – almát lehet tenni bele

Az Altec Lansing úgy véli, a konzumelektronika tulajdonképpen a felhasználó szokásainak kivetülése: ha valaki állandóan mozgásban van, akár csak a lakáson belül, nem fog óriási hi-fi tornyot venni, kényelmesebb az iPhone-on vagy az iPodon tartani a zenéket, azután egy dokkolóállomás segítségével ott állítunk fel instant diszkót, ahol jól esik. Az amerikai gyártó legújabb terméke pontosan az ilyen embereknek készült: az inMotion iMT630 könnyen hordozható, mégis kiváló minőséget biztosít hosszú üzemidő mellett.

Altec Lansing inMotion iMT630 dokkolóállomás - olcsobbat.hu

Ahogy a képek is bizonyítják, az iMT630 rendkívül pofásan fest, nem túlzottan nagy, könnyedén cipelhetjük szobáról-szobára, vihetjük ki a szabadba, az udvarra vagy a strandra. Kis mérete ellenére tiszta és pontos hangzással büszkélkedhet még a legnagyobb hangerő mellett is, és a basszust sem érheti panasz – 2 hüvelykes vezérlőkön keresztül jönnek a hangok, nem véletlenül. A kialakítás terén a lekerekített sarkokról kell, hogy említést tegyünk, illetve érdemes megjegyezni, hogy az iMT630 három színben is elérhető: a Classic típus feketében, a Sport kiszerelés vörösben vagy kékeszöldben érkezik.

A dokkolót lítium-ion akkumulátorral szerelték, ez a gyártó megjelölése szerint akár 7 óráig is kihúzza egyetlen feltöltéssel. Az iMT630 mellé vezeték nélküli távirányítót is mellékelnek, ezt ráadásul a dokkoló hátulján, egy mágnessel kibélelt tartóba is beledobhatjuk, megkönnyítve így a hordozást. Természetesen magáról a kütyüről sem maradtak el a kötelező vezérlőgombok, ha szeretnénk, innen is belenyúlhatunk a lejátszási listánkba: az iMT630 az iPad kivételével gyakorlatilag minden Apple-terméket támogat, bármilyen iPodot vagy iPhone-t beleültethetünk, a rendszer felismeri majd.

A dokkoló extráinak kihasználásához egy ingyenes alkalmazást kell letöltenünk és telepítenünk a készülékünkre – már amennyiben arra lehet alkalmazásokat letölteni -, a Music Mooddal belenyúlhatunk a zeneszámok hangzásába, hogy a lehető legjobb élményt kapjuk, míg az Alarm Rock egy teljes értékű digitális vekker: nemcsak az órát kapunk általa, amit időzíthetünk, de egy hatalmas gomb is ott figyel majd a képernyőn, amivel lelőhetjük a telefont, ha éppen csörögni kezd. Az iMT630 hamarosan kapható lesz, körülbelül 150 dollárt kell majd leszurkolnunk érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.