hardverhpmultifunkciósnyomtatótintasugaras

HP OfficeJet Pro 8500A nyomtató – olcsón dolgozik a multifunkciós

A nyomtatók gyártói általában igyekeznek viszonylag olcsón árulni magukat a gépeket, és csak a nagyobb árréssel boltokba került kiegészítőkön és festékpatronokon keresztül próbálnak a nyereségre hajtani. A HP OfficeJet Pro 8500A típusú multifunkciós tintasugaras eszköz fordít ezen a modellen, mert maga a készülék kerül többe, ellenben a festékért már kevesebbet gombolnak le rólunk, ami kisebb cégek irodáiban kifejezetten üdvös lehet.

HP OfficeJet Pro 8500A nyomtató - olcsobbat.hu

A fényes fekete borítást kapott modell a multifunkciós megnevezéséből kifolyólag egyaránt képes nyomtatni, másolni, szkennelni és faxolni is. A nyomtató elején kapott helyett a bemeneti tálca, ide 250 lapot helyezhetünk, míg a felette lévő kimeneti 150 lapot tud fogadni. A 8500A-t automata duplex funkcióval is felvértezték, erre 35 lapos „etetőt” kapott az eszköz. Természetesen digitálisan eljuttathatjuk rá a nyomtatandó anyagokat, ezt USB, illetve PictBridge porton, valamint MMC-, MS-/Duo- és SD-kártyákon tudjuk megtenni.

A gép könnyen kezelhető, erre egy 2,4 hüvelykes érintőkijelző áll a rendelkezésünkre. A 8500A vezeték nélkül is csatlakoztatható, a HP az Iris OCR és a Marketsplash Print programokat csatolta az eszköz mellé. A készülék ePrint-kompatibilis, tehát e-mailben is küldözgethetjük a nyomtatandó anyagokat, továbbá olyan alkalmazásokat tölthetünk le a nyomtatóhoz, amellyel különféle, nem feltétlenül szokványos munkákat, például mozijegyeket, térképeket vagy puzzle-játékokat nyomtathatunk. A 8500A nem mellesleg gyors a konkurens termékekhez képest, ráadásul a nyomtatott oldalak minősége is megállja a helyét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.