párologtató

Ha száraz a levegő és kapar a torok… – Párásító készülékeket ajánlunk!

3 Perc olvasási idő
párologtató

Ha száraz a levegő és kapar a torok… – Párásító készülékeket ajánlunk!

3 Perc olvasási idő

Párologtató gépek kedvező áron | Párátlanító készülékek széles választéka | Léghűtő légtisztítók
Télen az ember életét két dolog biztos hogy meg tudja keseríteni:  ha az otthonában túl sok a pára és ha túl kevés. Mint ahogy ezt a felvetést, úgy a páramentesítő készülékek tudnivalóit is kiveséztük már korábban, hát most éppen itt az ideje hogy a párásító készülékekről is szót ejtsünk. Mint ahogy a háztartási gépek esetében lenni szokott, most is igyekszünk kiemelni néhányat a sok közül, hogy ha a fenti problémával küzdesz, könnyebb legyen választanod!

Keress házi praktikákat a párásításra a neten! >>

Az ultrahangos, aromaterápiás, olcsó…

Sencor SHF 900 párologtató

Az ultrahanggal működő párásító berendezések között az egyik legolcsóbb típus a Sencor SHF 900-as készülék, a maga alig hatezer forintos árával. A vásárlók értékelése alapján megbízhatónak mondható gépezet ár-érték aránya is ennek megfelelő, túl profi dolgokat nem érdemes várni tőle. Azt tudja, amit a gyártó is ígér: párásít. Extra funkcióként bevethető az aromaterápia is, ami gyakorlatilag az illóolaj vizbecseppentését, majd levegőbe juttatását jelenti. Tartályának ürtartalma 0,8 liter, a teljesítménye 14 Watt, egyik sem mondható egetrengetőnek, azonban a célnak tökéletesen megfelel, így mi is bátran ajánljuk.

Az ózonos,ultrahangos, hideg…

A szintén ultrahangos elven működő hidegpárásító készülék, a Dínó névre hallgató SPS701-es csoda ugyan valamivel drágább, viszont sokkal többet is tud: nem csak a levegő megfelelő páratartalmáról, de a tisztaságáról is gondoskodik a párásító ózont kibocsátó funkciója által. A készülék minden kényelmi igényt kielégít, hiszen távirányítóval működtethető, ha a tartályában lévő összes vizet felhasználta automatikusan kikapcsol, továbbá tíz órára előre programozható. Az ózon termelése által a levegő tisztább, frissebb lesz, a mikrobákat pedig eltávolítja, így egészségesebb környezetet teremt tulajdonosának. Bár tojásdad kinézete valóban egy őshüllő fészekaljához hasonlít, azonban aki túl tud lépni ezen az aprócska kinézetbeli bakin, remek kis szerkezetet tudhat magáénak.

A dizájnos…

Sencor SHF1005 párologtató

Igaz, ami igaz Sencorék egyik termékéről már szó esett, azonban az SHF 1005-ös mellett sem tudunk elmenni szó nélkül, hiszen dizájnos kinézete az összes többi párologtatóét kenterbe veri. Ára nem jár a fellegekben, ezért az összegért pedig ne számítsunk nagyon sok extrára és mindent elsöprő tudásra. A párásító párásít és kész. Kárpótoljon bennünket  mindezért esztétikussága és viszonylag csendes üzemmódja, ennél többre talán nem is vágyunk.

A profi…

Venta LW44 párologtató

Mindent tud és mindent profin. A Venta LW44-es szerkezet légmosó és párásító egyben, így az automatikusan beállított, megfelelő páratartalom mellett biztosítja a baktériummentes, tiszta levegőt is, mindezen túl pedig az sem utolsó szempont, hogy a gépezet öntisztító, így kizárólag vizet és adalékanyagot kell pótolni benne a tökéletes működéshez. Karbantartása könnyű, stabil, masszív és strapabíró, ütésállósága sem hátrány, főleg ha vásott kölykökkel lakunk egy fedél alatt. A tíz literes tartálymérete már igen csak tekintélyt parancsoló, az ára pedig nemkevésbé. Bár mélyebben kell a pénztárcánkban kotorászni, ha egy halkan duruzsoló Ventára vágyunk, mégis azt kell mondanunk, hogy megéri az árát!

Ajánlott bejegyzések
hűtőgéppárologtató

Sivatagi hangulat a szobádban?

3 Perc olvasási idő
Nem tudom, észrevettétek-e, hogy télen mindig nagyon gyorsan kiszárad a bőrünk, kirepedezik a szánk és érdes lesz a kezünk. Mindez a hideg…
appledokkolópárologtatósamsungtablet pctelefon

Mi lehet érdekes egy dokkolóállomásban?

3 Perc olvasási idő
A blog keretein belül már többször is foglalkoztunk különféle dokkolókkal (az egyik termetesebb összeállításunkat itt találjátok meg), s bár a legtöbbről elmondható,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük