fesztivál

Fesztiválozós ki-mit-visz…

2 Perc olvasási idő
fesztivál

Fesztiválozós ki-mit-visz…

2 Perc olvasási idő

Hálózsákok széles választéka | Négyszemélyes sátrak | Magas faktorszámú naptejek
Még focilázban ég mindenki, aztán meg elkezdődik az Olimpia, de bármennyire is sporttal telített a nyár, bizony visszautasíthatatlanul elkezdődik a fesztivál szezon is, amire pedig illik már jó előre készülni! Tudod már hova mégy? Tudod hogy mit viszel? Megvetted már jegyed?
Ha megvan az idő, és a hely, már csak a csomagolás – egyesek számára hátborzongató – mutatványa van hátra. Akik négy napig beérik ugyanazzal a gatyával és pólóval minek mosni, úgyis büdös lesz” alapon, azoknak persze mindegy, nem is őket céloztuk meg cikkünkkel, mindinkább azokat, akik a gondosan megtervezős és alaposan kivitelezős fajtához tartoznak és mivel egy személy véleményére kár adni, így többeket is meginterjúvoltunk: számukra mi elengedhetetlen egy fesztiválozós, bulizós, ereszd el a hajamhoz?

Négyszemélyes sátor

„Ha fesztivál, akkor buli, méghozzá igazán nagy, úgyhogy felesleges több napi hideg élelmet, szmokingot és kisestélyit pakolni! Csak azt viszem, ami feltétlenül szükséges: sátor, hálózsák, törölköző, fogkefe, fürdőnadrág, váltóruha és nagyjából ennyi.” Peti (26)
„Eddig a fesztiválok alatt két dolog történt meg velem, azon kívül hogy jó koncerteket hallgattam: vagy szétfagytam és szétáztam, vagy kitikkadtam és rommá izzadtam, így aztán egy több napos, ottalvós rendezvényre se megyek el esőkabát, pulóver és atlétatrikó nélkül, aztán az időjárásnak megfelelően hol az egyik, hol a másik kerül elő a hátizsákból.” Liza (29)
„Az apróságokról nem akarok szót ejteni, mindenkinek alap dolog hogy mit kell vinnie, amire viszont mindig nagy gondot fordítok, az a sátor. Életem első fesztiváljára olyat vittem, ami a hipermarketben a legolcsóbb volt és a címkéje szerint öt perc alatt felállítható. Az egy dolog, hogy már az összerakással két órát tökölődtünk, de a fesztivál végén nem sikerült összecsuknunk sem, így majdhogynem otthagytuk!” István (30)
„Kényelmes cipő hogy ne rohadjon le a lábam tánc alatt, vékony, szellős ruházat, mert tutira meleg lesz és izzadok, okostelefon, mert meg kell örökíteni minden ökörködést és a sztárokat, pénz, hogy ami a felsorolásból hiányzik meg tudjam venni. Jól összefoglaltam?” Zita (26)
„Az hogy tisztálkodási szereket és tiszta ruhát viszek alap dolog, sőt az is hogy ha több napra megyek akkor sátrat és hálózsákot, ezeken kívül pedig elengedhetetlen még a napolaj, a kalap, egy felfújható gumimatrac, úszónadrág és a papucs. Azt hogy drágább cuccokat, fényképezőgépet, telefont magammal vigyek, már rég nem kockáztatom meg, bármennyire is figyelnek a biztonságra a rendezők, hemzsegnek az enyveskezűek a fesztiválokon, akik képesek még a gatyát is lelopni az emberről.” Áron (29)
Azt hiszem a megkérdezettek véleményéből egy komplex elegyet létrehozva alakíthatjuk ki a saját véleményünket, ami szerint több szempontot is érdemes figyelembe venni: az időjárás viszontagságait, a praktikusságot és a kényelmet, mindemellett pedig azt, hogy ne legyen több tonnányi cuccunk, mert egyszer bizony össze is kell csomagolni és haza is kell menni.

Ajánlott bejegyzések
fesztiválhangszórózene

FesztiválszezON

5 Perc olvasási idő
„…Hajolj bele a hajamba, dúdold bele, hogy la bamba…”- énekli Péterfy Bori & Love Band. Ugyan már a májusi hangulat tovaszállt, de…
fényképezőfesztiválmobiltelefon

Top 10 fesztivál kellék, ami nélkül ne indulj el!

2 Perc olvasási idő
Hűtőtáska a hideg italokért | MP3 lejátszó, ha nem lenne elég a zenéből | Tablet az összetett élményekhez Javában tart a fesztivál…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük