fanatecjátékokkonzolkormánypc

Fanatec Forza Motorsport CSR kormány – éljen a motorsport, éljen a vezetés!

2 Perc olvasási idő
fanatecjátékokkonzolkormánypc

Fanatec Forza Motorsport CSR kormány – éljen a motorsport, éljen a vezetés!

2 Perc olvasási idő

Az ősz egyik legnagyobb játékslágere a Forza Motorsport negyedik része lehet, erre pedig nem árt felkészülni: egy komoly kormányra minden szimulátorrajongónak szüksége van! A Fanatec a Microsofttal és a Turn 10 Studiosszal együttműködve rakta össze, majd az idei E3-on mutatt be az új CSR kormányszettet, ami ráadásul a játék Xbox 360-exkluzivitása ellenére PlayStation 3-mal és PC-vel együtt is használható.

Fanatec Forza Motorsport CSR kormány - olcsobbat.hu

A kormánykerék teljesen hiteles kialakítású, anyaga minőségi: alumíniumból készült, amit az Alcantara nevű textilanyaggal vontak be. A Force Feedback sem maradt ki belőle, a rezgésről egy Mabuchi RS550 motor gondoskodik, amit egyébként távirányítós autókba szoktak szerelni; ha ez nem lenne elég további két rezgő meghajtót is kapunk, ez a motor és az ABS vibrálását fogja szimulálni. A kormánykereket 90-től 900 fokig tekerhetjük, de a nagy szabadság nem megy a pontosság rovására, erről kifinomult ékszíjrendszer és a nagy érzékenységű szenzorok gondoskodnak, továbbá LED-kijelzője is közöl ezzel kapcsolatban információkat – a „drift módhoz” öt különböző beállítást lőhetünk be.

A pedálrendszer szintén alumíniumból készült, a gyártó egyaránt fejlesztett a gáz-, fék- és kuplungpedál minőségén is a korábbi termékeihez képest. Az úgynevezett Load Cell technológiával vértezték fel, ezzel a fékpedál nyomásérzékennyé válik, csak úgy mint a való világban. A pedálok pozíciója horizontálisan és vertikálisan egyaránt testreszabható, a dőlési szöget is magunk lőhetjük be – sőt, akár meg is fordíthatjuk az elrendezést, ha úgy kényelmesebbnek tűnik. Érdekesség, hogy a pedálrendszer bármilyen PC-s kormánnyal képes együttműködni, ehhez mindössze USB-portot kell neki biztosítanunk.

Sebességváltó is van természetesen, ami a valódi váltókhoz hasonlóan H-elosztású és hatfokozatú. Kialakítása kényelmetlen és jobban tapad, egy izzasztó verseny sem tud keresztbe tenni nekünk. Fémből készült ez is, ráadásul megvan az a lehetőségünk, hogy a kormány bal- vagy jobboldalára tegyük attól függően, mi melyiket szoktuk meg. Mint mondtuk, a szett az összes fontosabb platformon használható, sőt az egyes alkatrészek a gyártó korábbi modelljeivel (Porsche 911 széria) és más kormányokkal is kompatibilis.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük