fényképezőgpslaptopolcsóbbattablet pctelefontvvideókamera

Elindult az Olcsóbbat.hu nyári aloldala

A nyár hivatalosan is kezdetét vette, az iskola véget ért, a vizsgaidőszak végén járunk, és most lesz érdemes szabadságot kivenni a munkahelyről. Az időjárás ugyan olykor megviccel bennünket egy komolyabb esőzés formájában, de cserébe máskor meleg és napsütés várja a nyaralni vágyókat: a strandon lángosozhatunk, fesztiválokon mulathatunk, és annyit utazunk, amennyit az időnk és a pénztárcánk megenged.

Az Olcsóbbat is felkészül a nyárra, látogatóinknak különleges nyári aloldallal kedveskedünk. Itt különböző kategóriákba gyűjtöttük, és összeszedtük azokat a termékeket, amelyek elengedhetetlen kellékei lehetnek a nyárnak. Hírlevelünkre regisztrált felhasználóink a böngészés mellett nyereményjátékokban vehetnek részt, melynek főnyereménye egy Sony Bravia 3D kezdőcsomag, amely magába foglalja a KDL-37EX720 típusú televíziót, két darab 3D szemüveget és a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja című film Blu-Ray változatát.

De mégis milyen termékekről van szó? A tájékozódásban elengedhetetlen okostelefonok és navigációs eszközök válogathatunk: előbbi esetében érdemes minél funkciógazdagabb készüléket választani, elvégre ezzel más kütyüket is megspórolhatunk, ami helyigény tekintetétben mindenképpen kedvező szempont, utóbbi kategóriánál pedig nézzünk alaposan utána, hogy milyen térképpel érkezik az adott PNA. Ha egyszer elértük úticélunkat, akkor kerülhet elő a fényképező és a kamera: a funkciók széles tárháza itt is alapvetés, de emellett főleg arra figyeljünk oda, hogy az elkészített felvételek jó minőségűek legyenek – gondoljunk az utókorra is!

Első hallásra talán furcsán tűnhet, de a nyári élmények megörökítéséhez hozzátartozik a televízió, a laptop és a tablet PC is: akármelyiket is válasszuk, a lényeg az, hogy meg tudjuk rajta nézni a korábban készített képeinket és videóinkat, adott esetben pedig el is tároljuk, meg is oszthassuk azokat valamelyik közösségi oldalon. A nyári hőségre klíma- és ventillátor-összeállítással készültünk, míg az esti bulikhoz napszemüveg- és parfümajánlatokkal szolgálunk az újdonsült oldalon. Kellemes nézelődést, jó nyarat kívánunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.