laptop

Dell Adamo

1 Perc olvasási idő

Az ultravékony, 13 hyüvelykes Dell Adamo az egyik legszebb új laptop 2009-ben. A láthatóan jó (és drága) anyagokból készült géppel a Dell az Apple MacBook Air vásárlóit célozta meg.

Az egy tömbből készült – alig több, mint másfél centiméter vastag – alumínium házba épített gép fekete (onyx) és fehér (pearl white) színben kapható.

Az Adamo új, a MacBook-okhoz és egyes Sony Vaio gépekhez hasonlóan lapos billentyűket kapott az eddig megszokott klasszikus, domborított gombok helyett.

A 13 hüvelykes, 1 366×768 pixeles képernyő egy széltől szélig húzódó üveglap mögött kapott helyet. Más, fényes felületű (glossy) kijelzőjű gépekhez hasonlóan az Adamo is erősen tükröződhet.

A gépen két USB, egy eSATA, egy Ethernet, egy DisplayPort és egy fülhallgató kimenet kapott helyet. Más 3G modemmel felszerelt laptopokkal ellentétben az Adamo SIM slotja nem az akkumulátor mögött, hanem a gép jobb oldalán, könnyen elérhető helyen található.

Belül egy 1,2 GHz-es Intel Core 2 Duo processzor, 2 GB memória és 128 GB-os SSD meghajtó található.

Ajánlott bejegyzések
laptopultrabook

Az ultrabookok a laptopok császárai

3 Perc olvasási idő
Ultrabook válogatás különböző gyártóktól | MacBookok az Apple fanoknak Az Ultrabook elnevezést gyakran halljuk manapság, ha valakit akár minimálisan is érdekel a…
laptop

Öt olcsó laptop a karácsonyfa alá

3 Perc olvasási idő
Meglepetés barátnőnek | Karácsonyi ajándék bárkinek 3 000 Ft alatt | Még több karácsonyi kategória >> Mérget vehetünk rá, hogy a karácsonyi…
applelaptopmobiltelefontablet pc

Nem esik messze az Alma a karácsonyfától

4 Perc olvasási idő
Az Apple iPhone sorozata | Az Apple tablet kínálata | Apple iPodok: Shuffle-től a Touch-ig Valakitől sűrűn kell majd bocsánatot kérnem a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük