brotherhardvernyomtató

Brother HL-2270DW nyomtató – csak a szokásos

A lézernyomtatók mára sok használati területen jó alternatívát jelentenek a tintás társaikkal szemben, egy irodában például érdemesebb ilyen készülékeket használni, ha viszonylag jó áron keresünk egyszínű nyomtatásra képes eszközt. A Brother új, HL-2270DW típusú nyomtatója nem vállal sokat, de rendelkezik néhány érdekes funkcióval, és hozza a gyártótól megszokott jó minőséget.

Brother HL-2270DW nyomtató - olcsobbat.hu

A nyomtató szinte megszólalásra hasonlít a Brother előző modelljére, a HL-2170W-re, mind ami a méreteit, és ami a dizájn illeti. A készülék 6,7 hüvelyk széles és 14,5 hüvelyk magas, továbbá matt fekete színezést kapott a szokásosnak mondható sötétszürke helyett. A nyomtató megbontva vérhetünk hozzá a patron helyéhez, emellett alul található az automatikus adagoló: ebbe 250 darab A4-es lapot helyezhetünk el, ami biztosítja, hogy sokáig ne kelljen hozzányúlni. Természetesen manuális „etetésre” is lesz lehetőség, ide ráadásul további méretekben adhatjuk be a lapokat.

A készülékbe egy 802.11 b/g szabványokat támogató Wi-Fi adapter is került, ez külön kezelőfelületet kapott (WPS-támogatás is van), de egyébként majdnem mindent a mágikus „Go” gombbal kell irányítani, ami sokat segíthet a nyomtatók használatában kevésbé jártas kollégáknak. A HL-2270DW-be 32 megabájt memória került, ezért viszonylag sok adatot be tud fogadni, emellett gyorsabb processzort is kapott, így a nyomtatandó oldalak is viszonylag hamar elkészülnek – és ami még fontosabb, hogy egészen jó minőségben, késés nélkül, olcsón.

Brother HL-2270DW nyomtató árak, ajánlatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.