pdatelefon

Az mi az, hogy flight mode?

2 Perc olvasási idő
pdatelefon

Az mi az, hogy flight mode?

2 Perc olvasási idő
  1. A flight mode az az, amikor a lenti videón látható transformer-telefon repülőgéppé alakul át. Ennek előnye, hogy mivel a repülőgépeken egyébként is tilos telefonálni, még magunkkal sem kell vinni a fedélzetre, a telefon egyszerűen elrepül magától oda, ahova mi is.

  2. Flight mode-nak azt a jelenséget hívjuk, mikor Józsi a B-középből Lipcsei Petihez vágja öregecske és már döglődő Nokia 6021-esét a Ferencváros – BKV Előre meccsen egy kihagyott helyzet miatt.
  3. A flight mode a mobiltelefonoknak és PDA-knak az az üzemmódja, mikor úgy tudjuk bekapcsolni a készüléket, hogy csak a zenék/videók/stb. lejátszására legyen alkalmas, az „adó-vevő” funkciók le vannak tiltva. A nevéből adódóan ez akkor hasznos, ha a repülőgépen – ahol egyébként nem kapcsolhatnánk be a telefonunkat – se szeretnénk kedvenc zenéink nélkül maradni.
  4. Nem tudom mi az a flight mode, nem vagyok idevalósi.

Én tényleg nem tudom mi lehet az a flight mode, de pénteki kikapcsolódásként most ajánlunk néhány flight-mode képes telefont, na meg ugye mivel a flight mode-ot már felesleges ismertetni, az egyéb tulajdonságokat vesszük előtérbe.

Samsung E250

Háromsávos, és reméljük ennek ellenére nem Amerika ellenes telefon, akár már 29 900 Ft-ért a miénk lehet, 10MB beépített memóriával rendelkezik, de micro SD kártyával rátehetjük kedvenc mp3-ainkat. Van benne EDGE, GPRS, természetesen fényképező, 104x51x21mm-es méreteivel és 93 grammos súlyával pedig igazán elfogadható méretű telefon.

Sony-Ericsson W950i

A SonyEricsson aktuális walkman-mobile-ján, csakúgy mint a gyártó összes többi ilyen készülékén nyilván van flight mode, 4GB (!!!) beépített memóriával. A telefonon Symbian 9.1 fut, 900/1800/1900MHz-n és UMTS-en is használhatjuk, és böngészhetünk rajta a preinstallált Opera böngészővel, streaming videó támogatással.

Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830

És a végére egy PDA-telefon, minden jóval ami kell, és amit flight mode-ban ki lehet kapcsolni: GSM, UMTS, Bluetooth, WLAN 802.11b/g, VoIP protokoll támogatás. A kis gépen Windows Mobile oprendszer fut, 128MB ROM-mal és 64MB RAM-mal rendelkezik, de SD/MMC kártyával bővíthető. Két fényképezőgéppel rendelkezik, az egyik videótelefonáláshoz, a másik pedig 2Megapixeles.

Aki pedig még most sem tudja mi az a flight mode, nos hát…

Ajánlott bejegyzések
játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő
Gyerekjátékok széles választéka | Játékkonzolok hozzáférhető áron | Ajándékok a család nőtagjainak A húsvéti bevásárló listán a tojás és a sonka mellett…
játékoktablet pctelefon

Mire fel ez az Angry Birds-mánia?

3 Perc olvasási idő
Angry Birds minden mennyiségben | A legnépszerűbb videojátékok | Okostelefonok a játékhoz Angry Birds. Valószínűleg sokan belefutottak már ebbe a címbe még…
lgtablet pctelefon

LG Optimus Vu – újabb „se nem mobil, se nem tablet”

2 Perc olvasási idő
A legnépszerűbb mobiltelefonok | Közkedvelt tabletek | A stílus előfutára: Samsung Galaxy Note A Dellnél még nem egészen tudtuk hova tenni, a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük