monitor

Átlók határok nélkül

2 Perc olvasási idő
monitor

Átlók határok nélkül

2 Perc olvasási idő

Kicsit kizökkenünk eddigi gyakorlatunkból, és a mai napon drága termékeket ajánlunk. Na nem úgy, hiszen az Olcsóbbaton minden a legolcsóbb, na de ez ami most jön, hát ezt tényleg csak azok engedhetik meg maguknak, akiknek jól ki van tömve a pénztárcájuk. Persze nem akarunk ebben a pillanatban elriasztani senkit, akinek nem telik a most következő termékekre, mi csak szeretnénk minden igényt kielégíteni. Ha nem megy a vásárlás – nekünk (ti. az Olcsóbblog szerkesztősége) sem menne, azért annyira nem fizet jól a blogírás -, de mégis tetszik az áru, akkor tessék gyűjteni, és később megvenni. És különben is, az ember általában úgy van vele, hogy ha valamit nem tud megvenni, de azért nagyon szeretné, akkor képes órákig csorgatni a nyálát az adott dologra, hogy legalább a placebo érzést fenntartsa, hogy valamennyire közel került álmai termékéhez – tehát mi mindenképpen jót teszünk Önökkel.

Szóval monitorok következnek most, a nem kispályás fajtából. Belőttük alsó kategóriának a 26 colos képátlót és onnan megyünk felfelé. Ha már most úgy érzik, hogy az árak nem lesznek az Önök pénztárcájához mértek, de szeretnének egy ilyen monitort, akkor nyomás dolgozni, és miután összespórolták a megfelelő összeget térjenek vissza ehhez a posthoz. Ha úgy érzik, hogy nem szeretnének ilyen monitort, akkor is olvassák tovább, legalább nő az olvasottásg, Önök meg gazdagabbak lesznek néhány információval. Ha megvennék, és meg is tehetik, akkor szintén olvassák tovább, aztán meg feltétlenül megvegyék ám!

Acer AL2623W

A kategória „sereghajtója” (aha, valaki hozzámvághatna egy ilyen sereghajtót) az Acer 26 colos képernyője, 1920×1200 felbontással, 0,264mm-es képpontmérettel és 16 millió szín megjelenítésével, 1600:1-es kontrasztaránnyal. A pixelek válaszideje 6ms, a fényerő 500 cd/m2. Bemenete egy DVI és egy RGB csatlakozó.

Dell 2707WFP

Nagyjából hasonló tudású ez a Dell-modell, csak éppen képátlója 1 collal nagyobb, S-Video és kompozit bemenetekkel is rendelkezik, valamint találunk rajta „9 a 2-ben” kártyaolvasót (Compact Flash, SD, Memory Stick, Smart Media, MMC), és négy darab beépített USB2.0 portot, így USB HUB-ként is funkcionál. Képernyőjét külön tükröződéscsökkentő bevonattal látták el.

Dell 3007WFP és Apple 30″ Cinema Display

A harminchüvelykes kategóriában két versenyzőnk is van, az előbb már bemutatott Dell eggyel nagyobb változata, de itt már 2560×1600-as felbontással, 16:10-es képaránnyal, és ezzel a Dell legnagyobb asztali monitora. A másik versenyző pedig aki nyilván nem maradhat ki egy ilyen felsorolásból, az Apple legnagyobb Cinema Display-e, hasonló technikai paraméterekkel, szintén USB és FireWire portokkal is, valamint ugye az Apple verhetetlen designjával.

Samsung SyncMaster

És a kategória két legfelső darabja a Samsung SyncMaster 320P és 460P, nem nehéz kitalálni: 32 colos és 46 colos képátmérővel, ez utóbbi centiméterben kifejezve 117-et jelent. Felbontásuk kisebb, „csak” 1366×768 pixel, de ez ekkora méretben érthető is, a megjeleníthető színek száma pedig mindkettőnél 16 millió, 24 bites színmélységben. Mindkét típus használható LCD tévéként és monitorként.

Ajánlott bejegyzések
monitor

LG IPS235V-BN monitor – remek választás!

3 Perc olvasási idő
Népszerű LG monitorok | Nagyfelbontású monitorok az LG-től | LG LED monitorok kedvező áron Remek monitort dobott piacra a dél-koreai LG, az…
applehűtőgépmonitorsporttelefontvvideókamera

Kisorsoltuk a Véleményvezér nyereményjáték nyerteseit!

1 Perc olvasási idő
Kedves Játékosunk! Örömmel értesítünk, hogy kisorsoltuk a Véleményvezér nyereményjáték nyereményeit, egy Apple iPad 2-t, egy Sony fényképezőgépet, és egy Sony hordozható DVD…
3dmonitorsamsungtv

Samsung SyncMaster T27A950D monitor – egyszerűen lenyűgöző

2 Perc olvasási idő
A Samsung legújabb monitorát tiszta szívből ajánljuk bárkinek, már csak azért is, mert teljes értékű HDTV-ként is megállja a helyét: a szokványos…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük