A legjobb kedélyjavító: a zene az kell

20111208-azeneazkell-olcsobbat-hu-01

Sokak számára ismerős ez a mondat egyik leghíresebb musicalünkből, de szépsége mellett nagyon is igaz és örökérvényű kijelentés. Zenére mindig szükségünk lesz. Már az ókorban és valószínűleg az őskorban is meghatározó szerepet kapott a zene a mindennapi életben. Közben eltelt jó pár ezer év, és ez a tény megmaradt változatlanul. Bár a ritmusok és a hangerő egy kicsit megváltozott.

Kisorsoltuk az ötödik heti nyerteseinket!

nyerteseink-post-5-het

Kedves Játékosunk!

Örömmel értesítünk, hogy kisorsoltuk az ötödik heti nyereményeket.

Philips DS8500 – Fidelio iPodot eszik

20101021-fidelio-iphone-speaker-olcsobbat-hu-01

Beethoven operájáról kapta a nevét a Philips DS8500 típusú iPod / iPhone dokkolója, és az eszköz legalább annyira meggyőző a maga nemében, mint a zenei mű: árához képest kiemelkedő hangzás és érdekes extrák várják az iPod- és iPhone-tulajdonosokat.

iPod nano – praktikusabb, mint valaha

20101007-ipod-nano-olcsobbat-01

Megérkezett az iPod-széria hatodik generációja, az Apple középkategóriás nano-jára pedig gyakorlatilag alig lehet ráismerni. Az új MP3-lejátszó tervezésekor az egyszerűsítés volt a cél, minden olyan funkció kimaradt belőle, amit egyébként sem használnánk, mikor éppen a parkban kocogunk vagy egy álmos reggelen zötykölődünk a buszon munkába menet.

Frissítő ajánlatok: Olcsobbat.hu Summer Edition

20100712-olcsobbat-frissito-ajanlatok-olcsobbat-hu-01

Rendhagyó módon ma nem terméket ajánlunk, hanem egy szezonális Olcsobbat.hu aloldalt: a nyári kánikula, az utazás, a pihenés, a szórakozás kellékeit gyűjti össze az Olcsóbbat.hu Frissítő Ajánlatok aloldala.

Nem csak iPod van a világon: iRiver E200

20100217-iriver-e200-4gb-olcsobbat-hu-01

Vannak, akik úgy gondolják, nem szeretnének csak márkanév miatt többet fizetni valamiért – lehet, hogy nekik van igazuk, ki tudja. Mindenesetre mp3 / mp4 lejátszók között vannak az iPod-on kívül jófajta megoldások igazán kedvező áron. Ilyen például az iRiver E200-at.