Motorola Xoom 2 tablet PC – talán most sikerül?

20111231-motorola-xoom2-tablet-olcsobbat-hu-01

Pedig mennyire bíztunk benne. A Motorola Xoom tavaly nagyon ígéretesnek tűnt, az első Honeycombos tablet az első információk alapján simán esélyes lett volna arra, hogy hazaküldje az iPadet. És mégsem: az amerikai gyártó lebőgött az eszközzel, a kritikusok nem voltak elragadtatva tőle, és a közönség sem volt kíváncsi rá. A Motorola most a Xoom 2-vel próbálkozik, igyekezett is minden adandó alkalmat megragadni ahhoz, hogy kijavítsa az előző modell hibáit: az Xoom 2 gyorsabb, vékonyabb és könnyebb lett, a kijelző pedig sokkal szebb képet biztosít. A nagy kérdés persze az, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

Ennél olcsóbb okostelefont úgysem találsz

20111227-alcatel-ot710-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A technika adta lehetőségekkel élni kell. Ha megtehetjük, hogy veszünk egy okostelefont és ki is használjuk minden funkcióját, mert jól jön a GPS a nagyvárosban, nem kell külön mp4-et magunkkal hordani, hogy zenét tudjunk hallgatni vagy filmet tudjunk nézni. Esetleg az irodai funkciókért rebegünk hálaimát, akkor mindenképpen érdemes beruházni egy ilyen kis technikai csodába.

Ez a kamasz fiad leghőbb karácsonyi kívánsága!

20111215-microsoft-xbox360-konzol-olcsobbat-hu-01

Ha kamasz van a családban, bizony némi töprengést igényel, hogy mivel is lepjük meg őt karácsonyra, hiszen egy 13 és 18 év közötti fiút sajnos már nem nyűgöz le úgy egy doboz Lego vagy egy távirányítós kisautó, mint mikor még egészen kicsi volt. A jó ajándék megtalálásában sokat segíthet, ha van némi fogalmunk róla, hogy mivel is tölti a szabadidejét egy mai kamasz, mi az, ami ma igazán trendinek, és menőnek számít egy fiús társaságban.

Motorola Defy+ mobiltelefon – még erősebb lett

20110816-motorola-defy+-mobiltelefon-olcsobbat-hu-03

A Motorola Defy-jal már mi is foglalkoztunk korábban, és akkor is nagyon tetszett nekünk: ezek után megdobbant a szívünk, mikor kiderült, hogy a gyártó továbbfejleszti a szupererős modellt, és az nemcsak strapabíróbb, de okosabb és gyorsabb is lesz. A telefonon természetesen most is Android fut majd – persze, hiszen a Google pont a napokban vásárolta fel a Motorolát.

Sony PlayStation Vita kézikonzol – miniatürizált csúcsteljesítmény

20110807-sony-playstationvita-kezikonzol-olcsobbat-hu-01

Az okostelefonok ugyan jobban keresztbe tettek a kézikonzoloknak, mint gyártóik hitték, azok továbbra sem adják fel. Bár a Nintendo 3DS csúnyán leszerepelt, és ezért hatalmas árcsökkentés előtt áll, a Sony gőzerővel dolgozik a PlayStation Portable utódján, amely a PlayStation Vita elnevezést kapta – még mielőtt valaki félreértené: a „vita” latin szó, életet jelent, bár kétségtelen, hogy magyarul kissé nehéz megszokni.

Asus O!Play HD2 médiamegosztó – a médiadoboz

20110313-asus-oplayhd2-mediamegoszto-olcsobbat-hu-01

Már a blog keretein belül is foglalkoztunk az Asus egyik O!Play médiamegosztójával, s már akkor sem panaszkodhattunk a termékre. Nincs ez másképpen a HD2-vel sem, amely bár külsőre kissé retro hangulatot áraszt magából, lényegében egy nagyon is korszerű, funkciógazdag eszközzel van dolgunk. A HD2 ráadásul kifejezetten jó vételnek számít ilyen áron – lássuk miért!