hardverjátékokkonzolsony

A háború istene is PSP-t venne…

1 Perc olvasási idő
hardverjátékokkonzolsony

A háború istene is PSP-t venne…

1 Perc olvasási idő

Nem, és nem – folyamatosan ellenálltam annak, hogy akár csak belegondoljak bármilyen játékkonzol megvételébe. Otthon figyel a PC, játékokkal meg millió felhasználói programmal, a konzolok irányításával egyébként sem tudtam megbarátkozni… Szóval, azt hittem, engem semmilyen játékgép nem tud megfogni. Tévedtem. A Sony apró masinája, a hordozható PlayStation egy hétre, véletlenül került hozzám. Nézegettem, mit is tud a Sony PSP, kíváncsiságból elkezdtem vele ketyerészni, aztán… Beütött a baj.

Sony PSP PlayStation Portable

Megtaláltam a God Of War című játékot, kíváncsiságból pár percre játszogattam, aztán pár óra lett belőle, és jaj… Sony PSP-függő lettem, mert utazáskor is egész pofás 3D-s élményt, fülhallgatón keresztül tisztességes játékhangot kapok, és bár nem Crysis fut a gépen, nem is valamilyen bonyolult stratégia vagy szimuláció, mégis sokkal jobban elszórakozom, mintha a metró fásult „közönségét” kellene bámulnom. És az ára… egyáltalán nem is vészes, sőt!

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük