fényképezőhardvernetbooknokiatelefon

A Dell minije: Dell Inspiron 1012

Igen, tény: egyre több gyártó kezdett el netbookot, pici szubnoteszt gyártani, lassan ott tartunk, hogy elsőre igen nehéz kiválasztani a hasonló méretű és tudású minigépek közül az igazán igényeset. Igyekszünk segíteni, a Dell Inspiron 1012 például mindenképpen megérdemel egy kis figyelmet.

Dell Inspiron 1012 netbook

Odáig rendben is van, hogy könnyen elveszhetünk a netbook-kínálatban. Intel Atom processzor, 10 hüvelyk környéki kijelző, apró billentyűzet, ultrahordozhatóság – ez szinte mindegyik típusra jellemző. A Dell Inspiron 1012 azonban a Mini 10 család tagja, amely egyrészt stílusban, mársészt az “idő uraként” kínál valami többet, mint a többiek.

Egyrészt, hét választható, fiatalos és “cool” szín közül választhatunk. Vége az egysíkú szürke, fekete gépecskék világának. A borítás a szín mellett a gyöngyházfényű csillogással is hódít, nem lehet nem észrevenni. Másrészt átlagos felhasználás mellett 9 és fél órányi üzemidőt kínál egyetlen feltöltéssel. Ismétlem. Kilenc és felet. Tehát, alkalmi tesztelőink számára itt a feladat. Tegyék fel a Gyűrűk Ura mindhárom részét a 250 gigabájtos merevlemezre, majd valami szép, hosszú utazás közben, szimplán az akku erejére támasazkodva nézzék meg mindhármat egymás után a 16:9-es képarányú WSVGA képernyőn. A Dell Inspiron 1012 könnyebben fogja bírni “ébren”, mint ők maguk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.